7-4 Jasonite
8-4 Gempa (Jasonite)

Otteluraportti:

Z yritti ennen pelin alkua jo hämätä PU:ta marssittamalla kentälle nimimerkkiään vaihtaneen -T-:n. Hän on siis palannut takaisin Tenkrat nimimerkkiin. Tämä ei kuitenkaan PU:ta pitkään hämännyt...
Itse pelistä tuli maalintekokilpailu kuten vähän etukäteen odotettiinkin. PU aloitti hyvin ja johtikin peliä 2-1 ensimmäisen erän jälkeen. Toisessa erässä alkoi Tenkrat show ja peli oli puolessatoista minuutissa 4-2 Zambolaatiolle. Tenkrat namutteli 2-2 ja 3-2 maalit. Lisäksi hän ujutti mestarillisesti 4-2 maalin. Nimimerkinvaihdos taisi tuoda taian takaisin. Yleisö ainakin haukkoi henkeään ja suurimmat Tenkulan fanit taisivat jo hivuttaa kättään tietokonepöydän alle... Kolmannen erän alkuun Mani ja Vopat taiteilivat nätin tasoitusmaalin, mutta loppujen lopuksi PU:n surkea ja tahdoton puolustuspään pelaaminen kostautui. Zambolaatio karkasi 8-4 voittoon ja otti ensimmäisen kiinnityksensä jatkopaikkaan tässä ottelusarjassa.
Tuomari: D-fence
Lisätty: 29.03.2005 00:27