Salsa 0+0=0
säkki 0+0=0
Vopat 0+2=2
Wrss 2+1=3

Erä alkoi lievässä PU:n hallinnassa mutta vastahyökkäyksen tuloksena syntyi 2vs1 hyökkäyksestä Jasoniten laukauksella 1-0 lukemat zetan hyväksi. Tasoitus tuli hetkeä myöhemmin puolustajan virheestä ja Wrss käytti tilanteen kylmän viileesti hyväkseen ja täräytti kiekon verkkoon. Joku tenqmunq sieltä vielä sitten tuli jonka johdosta Z meni erätauolle 2-1 johdossa.

TYLSÄÄ TYLSÄÄ TYLSÄÄ

Kolmannen erän alussa Z:n maalilla oli hirviä trafiikki ja kuin ihmeen kaupalla kiekko päätyi halkimon lapaan joka kuljetti kiekon maalin verkkoon veskan ollessa täysin maskin peitossa.
Erä jatkui tasaisissa merkeissä kunnes jälleen Z siirtyi johtoon poikittaissyötöstä joska Gempa siirsi kiekon verkkoon ja veska oli voimaton. Kuten aiemminkin ottelussa niin nyt oli Hc Pu:n vuoro tehdä maali ja näin kävikin kun pakit hölmöilivät taas jotain ja Wrss täräytti jälleen verkot tötterölle. Erän loppu olikin vain pelailua ja joukkueet tasasivat pisteet.