01:11 Salsa (L.Lawson) 1-7
05:04 L.Lawson (stlouis) 1-8
05:11 stlouis (L.Lawson, salsa) 1-9

------

24.11 kohtasivat huurteisessa Z-areenalla kaksi play-offs paikasta tiukasti taistelevaa joukkuetta. Sarjassa ennen ottelua yhdeksäntenä oleva Zambolaatio sekä sarjan seitsemäs HC PU. Yleisöä oli areenalle vaivautunut mukavasti ja se tuottikin valitettavaa häiriötä pelin aikana. Turvamiesten lisäystä areenalle harkitaan.

Itse peli alkoi jäätävästi PU:n pelaajien tilttaillessa vuoronperään. Mutta tästä selvittiin suuremmitta ongelmitta ja peli pystyi alkamaan tosissaan. Erän alku oli erittäin tasainen eikä kumpikaan joukkue saanut hallintaa itselleen, peli oli kuitenkin viihdyttävää päästä päähän luistelua. Kello näytti neljää minuuttia kun Forsberg äityi villiksi. Zambolaation puolustus meni suosiolla syömään kebabia ja juttelemaan mukavia lähimmälle nakkikioskille ja jättivät Foban rauhaan. Tästä innostuneen Fobba laukoi...nosti kädet ilmaan....mutta joutui laskemaan ne samantien takaisin alas koska Z:n maalivahti oli saanut kopattua pikkumustan kaikkien yllätykseksi. Loppu erä mentiin taas rauhallisissa tunnelmissa lukuun ottamatta erän viimeisiä hetkiä jossa Z:n maalivahti oli pakotettu sylkäisemään kiekon eteensä kulmasta tulleen laukauksen voimasta. Mutta PU:n harmiksi heidän pelaajansa luisteli kokeneesti kiekosta ohi. Erä päättyi siis sopuisasti 0-0.

Toiseen erään lähdettiin siitä mihin ensimmäisessä jäätiin. Tiukkaa vääntöä puolelta toiselle eikä yleisössä voitu sanoa kumpi peliä hallitsi. Sitten alkaa tapahtumaan. Spike avaa Haban läpi kun kello näyttää kahdeksaa minuuttia eikä Z:n hyökkääjä erehdy vaan pistää kiekon varmasti reppuun. Tilanne siis 1-0. Tästäkös PU tulistuu ja alkaa paukuttamaan maaleja hurjaa vauhtia. Erän lopusta ei allekirjoittaneella ole kunnollista mielikuvaa johtuen yleisön mellakoinnista mutta numerot puhuvat puolestaa. PU paukutti erän loppuun 6 maalia ja tilanne kolmanteen erään lähdettäessä oli masentava 1-6.

Kolmanteen erään mennessä häiriköt oli saatettu securitas miehien mukana ulos areenalta ja peli sai jatkua normaalisti. Zambolaatio ei kuitenkaan näyttänyt toipuneen viime erän tapahtumista ja oli selkeä vastaantulija tässäkin erässä. Aikaa oli käytetty 13.11 kun Lawson syöttää Salsan vapaaseen paikkaan eikä Salsa erehdy. Tilanne on jo 1-7 PU:n hyväksi. Pelin kaava jatkuu samana koko kolmannen erän. PU pyörittää ja Z räpiköi, muutaman hyvän hyökkäyksen lisäksi Z ei esittänyt mitään mainitsemisen arvoista. PU sai erän loppuun vielä muutaman maalin ja pelin lopullinen tulos oli siis hurja 1-9. PU ansaitsi voittonsa ja toivotankin hyviä pelejä PU:lle pleijareihin ja Zambolaatiolle hyvää matkaa divariin.

-Pahoitteluni johtuen teksin kirjoitusvirheistä.
Tuomari: P.Varis
Lisätty: 24.11.2005 22:25