Tilastot

HC PUHC PU - ZambolaatioZambolaatio 4-4

Tehopisteet

HC PUHC PU
Forsberg 0+2=2
huuhkaja 2+0=2
L.Lawson 2+2=4
Ozolinsh 0+0=0
Salsa 0+2=2

ZambolaatioZambolaatio
Gempa 0+3=3
Habanzo 3+0=3
Jasonite 0+1=1
Läski 0+0=0
NuijaB 1+2=3

Raportti
1. erä:

0-0

Molemmilla paikkansa tässä vastaisku- ja kontrakiekon ylistyslaulussa. Parhaan paikan mokaavat Jasonite ja Gempa 2v0 tilanteessa. Myös huuhkaja saa käännettyä maalin edestä kiekon hienosti ohi maalin.

2. erä

1-0 Lawson (Forsberg, Salsa)
1-1 HaBa (Jasonite)

Tyypillinen PU-maali. Pitkällä ja nopealla avauksella peli liikkeelle ja kärkkymässä ollut Lawson karkumatkalle. Lokki myös mokaa erinomaisen paikan kahden minuutin kohdalla, kun Salsa punnertaa aloituksesta kiekon hänelle maalin eteen. Z kuittaa suoraviivaisella maalilla. Jasonite laukoo päätyyn, josta kimmonneeseen kiekkoon HaBa kerkeää ensimmäisenä.

2-1 huuhkaja (Lawson, Salsa)
3-1 huuhkaja (Forsberg, L.Lawson)

PU tekee eroaa Zambolaatioon lähinnä paremmalla kyvyllään pitää kiekkoa hallussa ja luoda tilanteita seisovilta jaloilta hyökkäyspäädyssä. Myöskin puolustajien taitotaso vaikuttaa olevan Z:n vastaavien tasoa korkeammalla
ja pakeista on enemmän apua hyökkäysten rakentelussa. Z jatkaa kuitenkin teräviä vastaiskujaan, joista HaBa pääseekin läpi, mutta ilman tulosta.

3. erä

3-2 HaBa (Gempa, Stepi)
4-2 L.Lawson

Ensimmäinen konkreettinen tilanne tuottaa kolmannessa erässä maalin. Tämän jälkeen peliin tuleekin vähän eloa. Zambolaation kiri saa kolauksen Stepin noviisimaiseen mokan takia, joka lähettää L.Lawsonin karkumatkalle ja maalintekoon.

4-3 HaBa (Stepi, Gempa)

Zambolaatio taistelee yhä Gempan loistavien yksilösuoritusten ansiosta. Hieno kuvio päättyy HaBan hienoon ohjaukseen maalinedustalta. PU:lla mahdollisuudet niitata peli kylmäksi, mutta Ozolinsh ei onnistu kahdesta erinomaisesta paikasta. HaBa ärhentelee vaarallisen oloisesti PU:n maalilla muttei saa kiekkoa maaliin.

4-4 Stepi (Gempa) im.

Gempa pujottelee jälleen kerran mestarillisesti alueelle ja tarjoilee Stepille paikan, josta hän pääsee kuittamaan aikaisemman mokansa. PU:n hyökkäysinto kostautuu, koska edeltävässä tilanteessa toinen pakki oli syvällä mukana
hyökkäyksessä. Taktisesti kuritonta pelaamista, jonka avulla Z nappaa pelistä arvokkaan pisteen.

Suhteellisen viihdyttävä ja maalirikas peli, jossa tilanteita nähtiin molemmissa päissä. Hienot kuviot tai suurenmoinen joukkuepeli eivät olleet pääosissa, mutta yksilösuorituksia ja tehokkaita vastaiskuja nähtiin senkin edestä.

*** Gempa - Nosti Z:n mukaan peliin ja oli kiekon kanssa alati vaarallinen. Hienot syötöt kaikkiin Z:n maaleihin kolmannessa erässä.

** L.Lawson - Uubertehokasta ja viekasta peliä, mukana jokaisessa joukkueen maalissa.

* Salsa - Pelin puolustajista parhaiten esillä, jonka lisäksi alusti kaksi maalia ja antoi muutenkin muutamia hyviä syöttöjä. Osallistui hyvin hyökkäysalueen peliin.
Tietoja
Tuomari: D-fence
Lisätty: 28.09.2005 19:58

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.