Liigaan noussut Roikkulämy kohtaa Sinappikoneen, joka ei millään halua pudota liigasta.
SK sijalla 10. ja RL 7., kuitenkin vaikea sanoa kumpi olisi haastajan roolissa.
Oma veikkaus 3-2

Mutta vielä kun odotellaan redejä DARP antaa viisaan lausuntonsa:
"Kyseessä upea matsi, jossa taistellaan playoff-paikoista kiivaasti.
Roikkulämyn peli vähän ailahdellut, mutta lähtee silti ennakkosuosikkina otteluun. Sinappikoneen sumpputaktiikka voi hyvänä päivänä purra, mutta huonona päivänä peli repeää ja tulos on 6-0.
Veikkaus tulokseksi 4-0."

YKKS

1:24 0-1 ani
Nopeasti erän alkuun ani murskaa Darpin veikkauksen jostain RLpakin takaa takaylänurkkaan.

3:27 SK jättää tilaa omalla kenttäpuoliskollaan ja Lupa laittaa vetopassin maalilla olevalle Makzelle, jonka lavasta kiekko kuitenkin pomppaa laitaan.

4:29 RL painostaa ja SK vetää pitkän

RL saves 3 poss 52%
SK saves 3 poss 47%

Lämyjen hallintaa, mutta vetoja saisi päästää enemmän lavasta, eikä hakea sitä varmaa aina. Vetopaikkoja oli, mutta ne tuhrattiin.
SK teki alkuun nopean maalin, mutta joutui heti alakynteen. Jos näin jatkuu RL on vahvoilla ottelun voittajaksi.

KAKKS

4:21 erän eka katko, SK:n pitkäkiekko

RL saves 2 poss 52%
SK saves 2 poss 47%

Edelleen jatkui RL:n näennäinen painostus - SK hyvin peitti veto- ja syöttöpaikat.
Saa nähdä kestääkö Sinappikone vielä viimeiset 6minuuttia, kun tähän asti he ovat pärjänneet hyvin.

Kolmanteen erään viisaan Darpin lausunnon myötä:
"Roikkulämyn peli ei kulje. Anin upea laukaus vei Sinappikoneen ansaittuun johtoon, joten tulosveikkaukseni meni päin vittua.
Viimeiseen erään lähdettäessä en usko että peli muuttuu, vaan Sinappikone jatkaa hyvää peliä ja jos Roikut pääsee peliin mukaan niin sumppu pitää - varmasti."

KOLM

1:52 1-1 Lehtis (jugi)
Lehtis vetää etukulmaan jugin esityöstä.

4:02 1-2 ani (Kaarto, Shar)
SK yllätyksellisesti takaisin johtoon!! RL:n painostuksen jälkeen vastahööki ja ani upottaa!
Kestääkö sumppu?

5min pelattu ja neliö pyörii. RL ottaa maalivahdin pois.

Vetoja satelee mutta SKmolse kestää, 40s jäljellä.
TYHJÄ MAALI!! Mutta jugi eisaa huonosta asennosta maalia, 18s aikaa.

5:44 Mäiske vetäää! Maalivahti torjuu.

Taass!! Maalivahti torjuu!

5:59 Kiekko lipuu tyhjiin mutta summeri on jo soinut.

RL saves 1 poss 58%
SK saves 7 poss 41%

RL pääsi vielä tasoihin, mutta hetkellinen hyvänolontunne ehkä turrutti heidät ratkaisevasti.
SK sumputti hyvin, eikä molarikaan huonosti pelannut. RL rupesi laukomaan kunnolla vasta 3.erässä, jolloin olikin jo liian myöhäistä.
Tärkeet pisteet siis Sinapeille, ja lähemmäs playoffpaikkaa!