Dreamic 2+1=3
jugi 0+1=1
Lupaschuk 4+2=6

Liigassa limaisen sinapin tavoin roikkuva Sinappikone haastaa nousija Roikkulämyn.
Monesti tiukoissa paikoissa menestynyt Sinappikone on kuitenkin vaarallinen vastustaja jokaikiselle joukkueelle.
Roikkulämy on karsintarajan yläpuolella, ja poffeihinkin on hyvä mahdollisuus selviytyä -
toki sama löyhä mahdollisuus on Sinapeillakin, sillä pelejä on pelattu vähän, verrattuna muihin tiimeihin.
Pisteet ovat siis erittäin tärkeitä molemmille joukkueille, ja tänään jaetaan niitä kaksi.
Edellinen joukkueiden välinen ottelu päättyi Sinapeiden 2-1 voittoon; nyt ounastelen tapahtuvan toisin.
Oma veikkaus: 1-3
Liigan 12.(SK) ja 10.(RL) ottaa siis mittaa... NYT!

!YKKÖNEN!

Aikamoista keskialueen peliä! Yksi laukaus maalia kohti by jugi, 3 minuuttia pelattu.

3:20 Hieno kuvio Lämyiltä: Poikittaissyöttö LH Lift mainokselle jugille, joka syöttää viistosti Lupalle.
Laukauksen torjuu kuitenkin Sinappimolari.

4:12 Sinappipelaajat ottavat hitusen uinaillen jugin vastaan joka laukoo tulisesti - ei maalia.

Sinapit saves 3 poss 46%
Lämyt saves 1 poss 53%

RL prässäsi mainiosti Sinapeilta kiekkoa itselleen keskialueella, eikä Sinapit näinollen päässeet hyökkäämään organisoidusti.
Näyttää siltä, että Sinappikoneen tulisi avata nopeammilla ja yllättävämmillä syötöillä päästäkseen maalipaikkoihin. Ensimmäisessä erässä niitä ei siunaantunut,
toisin kuin aktiivisesti liikkuvalle Roikkulämylle.
Sinapeiden puolustus oli kuitenkin hyvää luokkaa, joten saa Lämyt tehdä kovan työn saadakseen kiekon häkkiin viimeisissä erissä.

!KAKKONEN!

0-1min: Hyökkäyksiin lähteminen erittäin vaikeaa Sinapeilla RL:n tukkiessa syöttöpaikat.
Kiekko pyörii Sinapeilla omassa päädyssä.

1:43 Dreamic ja jugi karvaavat Kaarrolta kiekon pois keskialueella -> pelaavat Lupaschukille -> tulinen kuti tolppaan.

2:26 0-1 Dreamic (Lupaschuk, Alora)
Lupa laukoo kovaa, molari kimmottaa kiekon eteenpäin aina LH Lift mainokselle saakka, jolla odottaa Dreamic.
Hän laukoo tarkasti ohi maissa olevan maalivahdin.

3:46 0-2 Dreamic (Lupaschuk, Alora)
Samanlainen tahti: Lupa laukoo taas molaria kohti kovaa, ja maalin likellä ei odota Sinappipuolustaja, vaan Dreamic.
Helppo työ siirtää kike maaliin.

4:48 0-3 Lupaschuk
Tälläkertaa Lupaschuk tekee itse!

Sinapit saves 6 poss 46%
Lämyt saves 2 poss 53%

Kiekko pysyi Sinapeiden hallussa aina 1:43:een saakka, kunnes RL sai ensimmäisen maalinsa.
Ote siirtyi selvästi Lämyille, ja maalipaikkoja syntyi monta Sinapeiden ollessa lievässä pulassa omalla puoliskollaan.
Maalit syntyivät paineen takia syntyvien uinahduksien myötä, tarkkuus unohtui puolustuksessa.
Sinapeille ei koitunut maalipaikkoja toisessa erässä.

!KOLMONEN!

1:20 0-4 Lupaschuk (jugi, Alora)
Lupa iskee toisensa jugin ja Aloran tarjoillessa hyvään paikkaan.

1:38 0-5 Lupaschuk (Dreamic)
Lupaschuk laukoo kovaa - Hattuja kentälleee!!

Sinapit kovan paineen alla, kestääkö ilman pahoja lukemia?

3:03 0-6 Lupaschuk
Lupaschuk, illan tehomies, laukoo täysin tyhjään Sinappimaaliin molarin katsellessa cheerleadereita C-katsomossa.

Sinapit saves poss 52%
Lämyt saves 1 poss 47%

Suhteellisen tasaisen ensimmäisen erän jälkeen oli hieman pettymys itselleni ottelun päättyessä näin selviin lukemiin.
RL sai kuitenkin syötöt kulkemaan, ja draivin päälle SK:n tuskaillessa omanpään- sekä hyökkäyspelissä; eli koko kentän pelissä
kahdessa viimeisessä erässä varsinkin. Sinapit eivät saaneet käytännössä lainkaan maalipaikkoja.
Lämyt prässäsivät kovaa, pitivät syöttöpaikat, kunnes SK ei saanut kunnolla enää kiekkoakaan itselleen haltuun.
Ottelussa nähtiin siis omaa tasoaan pelaava RL, mutta paaaaljon, paljon omaa tasoaan jäljessä ollut Sinappikone.