Tilastot

PelijengiPelijengi - GenesisGenesis 1-1

Tehopisteet

PelijengiPelijengi
Arto 0+1=1
Justi 0+1=1
koksu 0+0=0
QkkeliQ 1+0=1

GenesisGenesis
hampi 0+0=0
migi 1+0=1
Nico 0+1=1
tidi 0+0=0

Raportti
Kiekon tän illan kuumin matsi Pelijengi - Genesis pelataan ilman kiekon kuuminta hiiren heiluttajaa eli kuusamon wnb-oululaista lasse89:ä. Pelijengin mediaseksikkyys on tippumassa alaspäin, koska katsomossa ei ole ketään pelin alkaessa.

1. Erä (0-0)
Pelijengin pienoista hallintaa, mutta vedot lähtivät ennen kunnolista vetopaikkaa, joten ne eivät maalille asti juuri menneet. Ensimmäinen erä pelattiin lähes kokonaan ilman katsojia.

2. Erä (0-0)

Samanlaista kuin eka erä: Pelijengi pyörittää genesiksen päädyssä ja genet yrittävät vastahyökkäyksillä iskeä. PJ:llä 3 tekopaikkaa ja geneillä 2.

3. Erä
3:03 1-0 PWNAGEr (Justi, Arto) Arto pudottaa kiekon Justille viivaan ja justi lämäsee PWNAGErille maalin eteen, josta pwnager siirtää kiekon helposti maaliin.
5:55 1-1 Lico (Nico) Peli on loppumaisillaan ja nico ryntää maalille ja yrittää ilmeisesti vetää, mutta kiekko osuu pakkiin ja kimpoaa siitä suoraan licolle, joka törkkää kiekon sisään maalin edestä. Melkoista tuuria

Arvio pelistä: Lähes koko peli mentiin pelijengin melko epävireisessä pyörityksessä genesiksen päädyssä. Genesiksen pakit pelasivat kohtalaisen hyvin omassa päädyssä, mutta pelinrakennus oli onnetonta, koska kumpikaan pakeista ei noussut juurikaan. Muutamia vastahyökkäyksiä genet saivat mokelle asti, mutta siinäpä se sitten olikin. Pelijengin viimeistely ontui myös ja vedot lähtivät monesti turhan aikaisin.

Tähdet: PWNAGEr *** - Pelas kohtuu hyvin koko matsin molemmissa päädyissä, mutta ei silti mikään huikee suoritus.
Lico ** - Hankki Genesikselle pisteen tasoittamalla pelin lopussa.
Hercules * - Hyvää pakitusta

Ottelun lammas: Justi - Ei oikein sujunut niin hyvin kuin yleensä
Tietoja
Tuomari: Tumppi
Lisätty: 01.10.2009 23:35

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.