Justi 1+2=3
Letti 3+1=4
QkkeliQ 0+2=2
teenage 0+0=0

Kaksi edellistä peliä menneet Genesiksellä ja Pelijengi joutuu pelaamaan veitsi kurkulla. Ottelusarjan katkaiseminen
on kuitenkin tunnetusti vaikeaa ja veikkaan Pelijengin voittoa 2-1 jatkoajalla.

Resolute kokeilee kaukaa
Letti pääsee kokeilemaan pari kertaa, mutta paketti hyvin edessä
2.19 0-1 by Letti (Justi) Alotuksen jälkeen Letti pääsee vetämään pienestä kulmasta
hampi tykittää keskeltä vähän ohi
Justi pääsee tälläämään hyvästä paikasta, mutta veska ei anna riparia
5.35 0-2 by Letti (PWNAGEr) Puolustus hölmöilee ränni kiekon, josta PWNAGEr syöttää Letille joka lataa takakulmaan

*** PERIOD 1/3 OVER
*** Genesis saves: 1, poss: 52%
*** Pelijengi saves: 3, poss: 47%

Pelijengiltä välillä vähän sekavan näköistä. Kiekkoa jouduttiin kuskaamaan paljon yksin ja syöttöjä meni myös vastustajalle
harvinaisen paljon. Kun hyökkäykset onnistuivat ne olivat kuitenkin tehokkaita, mistä todisteena kaksi maalia. Genesis ei saanut
paikoitellen hyvästä pyörityksestä huolimatta kiekkoa hyvin pelanneen Pelijengi puolustuksen ohi

PWNAGEr ohjaa Sampen passin tolppaan
PWNAGErilla tulossa hyvä paikka, mutta hyökkääjät kerkeävät estämään vedon
Hyvä kuvio Genesikseltä, mutta hampi vetää ohi
Pelijengi hölmöilee omalla sinisellä, mutta hampi hukkaa puolittaisen läpiajon
3.23 0-3 by Justi (Letti) Letti liimaa sinisestä yli ja syöttää Justille toiseen aaltoon, joka liruttaa siniseltä kiekon sisään
n4min hampi lagailee
PWNAGEr arvioi kiekon väärin, Naru+hampi 2vs1, Naru ei saa takatolpalta kiekkoa sisään
4.46 1-3 by Nico (hampi) hampi syöttää Nicolle keskelle, pari veiviä ja kiekko reppuun

*** PERIOD 2/3 OVER
*** Genesis saves: 3, poss: 66%
*** Pelijengi saves: 4, poss: 34%

Genesis hallitsi edelleen kiekkoa keskialuetta ja tilanteita, mutta Pelijengi sai silti erän ensimmäisen maalin.
Genesis sai kuitenkin tärkeän kavennusmaalin ja pääsee jahtaamaa Pelijengiä tosisssaa seuraavassa erässä.

0.16 1-4 by Letti (PWNAGEr, Justi) hyökkäyspään menetys ja Letti puolittain läpi

*** Pelijengi saves: 2, poss: 47%

Pelijengi hallitsi maalin jälkeen peliä miten tahtoi, kunnes kaksi nopeaa maalia sekoitti sen pelin täysin. Kovasta
Genesis myllystä huolimatta Pelijengi nappaa tärkeän voiton ja pitää ottelusarjan elossa.