Vaic
hoopo

1.erä
---

2.22 0-1 Juusoh - Kiekko toimitetaan maalin eteen, jossa on kaksi genesiksen tyyppiä survomassa lättyä sisään.

Tasainen erä, molemmilla paikkoja joskin genesiksella vaarallisemmat. Kuitenkin vain yksi maali nähtiin ensimmäisessä erässä. Hallinta lievästi LP:lle.

2.erä
---

7:57 0-2 Snyder - Ricky menettää keskialueella Snyderille, Pandaaa pelaa hieman löysästi tilanteen ja Snyder tykittää molken olan yli reppuun.

11:32 0-3 Snyder (Pirlo21) - Snyder karkaa läpi aloituksesta ja tinttaa häkin

11:44 0-4 Snyder (Juusoh, Vaic) - LP löysäilee, enkä kerinnyt nähdä muuta kuin vedon, joka painui tarkasti verkon perukoille.

Taas alkuun tasaista vääntöä, molemmilla yhtä paljon vaarallisia paikkoja mutta genesis saa kiekon maaliin asti. Erän lopussa lp löysäilee ja päästää kaks helppoa häkkiä.

3.erä
---

14:06 0-5 Juusoh (Snyder, Vaic) - Nätti klapklapkuvio, jonka päätteeksi Juusoh kirjaimellisesti vie kiekon maaliin.

14:40 0-6 Juusoh (Vaic, Snyder) - one, jossa Pandaaa pelaa itsensä hieman ulos, ja näin genesis pelaaja pääsee törkkäämään ilmasen reppuun.

17:32 0-7 Snyder (Juusoh, hoopo) - 3v1, Snyderille laitaan, josta hän tykittää jo salibandya ottelua muistuttavan 0-7 lukeman taululle.

17:48 1-7 Salonen (Ricky, Phoenix) - Syötönkatko hyökkäysalueella, josta kiekko toimitetaan nopeasti parilla syötöllä Saloselle, joka tinttaa LPn ainokaisen.

Genesis meni menojaan vaikka LP painostikin erän alusta.