04:25 1-0 owner ( - ) Lapuan toiseksi paras iskee munq.

04:39 1-1 Kne (Tomm - Taito) Varsin köyhä trendirannari.

Saves, TK:2 F:4
Poss, TK:47 F:52

Erästä: Erä alkaa sekavasti ja ensimmäinen maalipaikka tulee varsinaisen härdellin takaa Kolleille. Tämän jälkeen peli pyörii minuutin verran Kollien omassa päässä ns. mukavuusalueella, mutta FZE ei saanut mitään vakavaa aikaseksi. Peli lähti tästä aaltoilemaan mielenkiintoisesti ja ennenkö owner avasi ketsuppipullon, niin molemmat jengit pääsivät kokeilemaan kertaalleen 2vs1- hyökkäystä. Erä ei kuollut noihin maaleihin vaan avonaisuus jatkui ja paikkoja oli molemmilla, erityisesti ownerilla.

03:26 2-1 Def (owner - Dark) hieno veto keskelle jonka moke väistää

03:49 3-1 Kivet (Def - nevis) Kyllä nyt koetellaan Firenzen äijien huumoria, kun kivet vie kiekon lototen sisään.

05:39 4-1 Kivet ( - ) Sama meno jatkuu. Nyt oli loistava liimaus hyvälle paikalle, mutta veto keskelle ja maalissahan se o

Saves, TK:4 F:4
Poss, TK:51 F:48

Erästä: Molemmilla oli taas omat paikkansa, mutta Kollit ottaa väkisin otteen ja runttaa kolme helppoa maalia Firenzen reppuun. Myös FZE on lähellä onnistumista, kun Tomm kilauttaa Knen syötöstä tolppaa.

00:04 4-2 Esku ( - ) cypresin haukan silmät havaitsi kaukovedon

03:41 5-2 Nevis ( - ) puolustuksen perseily ja nevis karvaa ittensä läpiajoon.

04:33 6-2 nevis ( kivet ) one

05:48 6-3 Tomm (esku- kne) one

05:55 6-4 ankerias (tomm - esku) tomm latoo laatan tolppaa ja ankerias valppaana.

Saves, TK:1 F:5
Poss, TK:48 F:51

Erästä: 2 minuuttiin asti FZE jaksoi taisteilla, mutta siihen se loppui. Tohon mennessä Deffillä oli 7 maalipaikkaa. Sen jälkeen Kollit rupes saamaan paikoista maaleja ja peli oli pelattu. Firenze pääsi vielä pari kertaa säälistä iskemään lopussa.

Päivän lampaat: Def & Kne
Tuomari: ilu81
Lisätty: 05.02.2008 23:16