Kristus 0+1=1
Lius 0+0=0
Vosu 0+0=0

1. Erä

3.39: 0-1 by Desed (Osmond). Osmond passas ja Desed oli taivuttanu mailan hienosti persuksiin ja lauko etukulmaan aika läheltä maalia.

Kiiskien erä. Hyökkäyskaksikko Desed - Osmond sai luotua maalin lisäksi muutamia vaarallisia paikkoja. Ajassa 4.30 kuitenkin Voodoo saa kiekon maaliviivalle josta Borgir saa vedettyä ohi.

Poss: 47% - 52%
Saves: 2 - 3
-----------------------------------------
2. Erä

9.00: 1-1 by Borgir (D'Argo). Argolta hieno passi toiseen aaltoon, josta Borgir ei erehdy. Maskimiehenä toimi M.Bartek (kai :D).

Aikaisempaa tasaisempi erä. Voodoo pääs tasoihin hienolla maalilla. Erän loppu oli aika tepsimäistä kiekkoo: pikkumustan perässä juostaan ilman päätä ja häntää. Molemmilla oli paikkansa.

Poss: 58% - 41%
Saves: 6 - 3
3. Erä

15.33: 2-1 by Borgir (M.Bartek). Borgir kunnostautuu maalintekijänä. Kaveri pääs etukulmasta tuikkaseen hyvän maskin (D'Argo) ansiosta.

Heti erän alkuun Kiiskeillä hyvä paikka mennä johtoon. Kiiskien pienoisessa hallinnassa mennään myös erän puoleenväliin, kunnes Borgir pamauttaa ylähöögaan. Kiiskit jatkaa painostusta. 5.20 erää pelattu ja Kiiskit ottaa molarin pois. Kiekko ei vaa uppoo.

Poss: 46% - 53%
Saves: 3 - 2

Kiiskit ois ansainnu vähintään pisteen. Voodoo pelas kuitenki kurinalaista peliä ja iski tarvittavat maalit.