Naappi 0+2=2
Poliisi 1+0=1
Uniikki 0+1=1

1.erä
04:40 1-0 yllepa (Cly) Clyn valelaukaus ja passi taaksepäin ja yllepa tykittää takanurkkaan.

Saves, P:2 T:4
Poss, P:45 T:54

Erästä: Tokalla minuutilla cly pelaa jointille hyvän paikan, mutta mokke venyy eteen maskista huolimatta. Minuutin paanien painostuksen jälkeen Poliisi käy pyöräilemässä paanien alueella ilman tulosta ja vastahyökkäyksestä yllepa huitoo laatan tolppaan. Hienon Clyn esityön jälkeen paanit saa vihdoin sen maalin ja hallitsee loppuakin erää, mutta Tuomittujen puolustus kestää.

2.erä
01:49 2-0 Cly (Saarinen - joint) loistava soolo Clyltä joka saa kiekon ensiksi Saariselta ja sitten tekee tommihannukset ja vetää takanurkkaan.

03:10 3-0 Cly (yllepa - joint) 2vs1-hyökkäys ja Cly tulittaa armottomasti takakulmaan.

03:34 3-1 Kingston (Naappi - Uniikki) sulo nukkuu ja Kingston rankaisee helpohkosti etukulmasta.

Saves, P:0 T:3
Poss, P:42 T:57

Erästä: Erä jatkui paanien hallinnassa ja Cly osuikin varsin näyttävästi. 2-0 maalin jälkee Tuomitut rupesivat hakemaan erittäin epätoivoisilla päätyyn heitoilla otetta, mutta ne kostautuivat lukuisina ylivoimahyökkäyksinä ja Cly niittasi varsin ratkaisevat 3-0 numerot taululle. paanit vähän löysäsi tämän jälkeen keskialueella ja Kingston saa varsin ilmainen maalin vetämällä etunurkkaan. Maalirumban jälkeen tempo laskee, mutta lopussa paanit rupesivat taas painamaan yllepan varsin hyvillä laukauksilla.

3.erä
01:07 3-2 Poliisi (Naappi - Kingston) jällein varsin onnenkantamoinen pakkien ja omien jaloista by poliisi.

02:38 4-2 yllepa (Cloudi - Lloydson) yllepan hieno snipah alkaisee ratkaisemaan pelin kulkua paanien hyväksi

02:44 5-2 Cly (-)