Tilastot

Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics - Team Talu Viin 5-4

Tehopisteet

Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics
Ratakses 0+0=0
Redden 2+1=3
Shabe 3+1=4
Teisa 0+1=1
Wai 0+1=1

Team Talu Viin
darby 2+0=2
JohnnyBoy 0+1=1
Renberg 0+1=1
Sleepink 1+0=1
Teekkair 0+1=1
WyX 1+3=4

Raportti
1.erä
--------

0:23 1-0 Shabe - Ottelu alkaa pirteästi kun Shabe avaa maalihanat vain 20 sekunnin pelaamisen jälkeen. Laidasta avataan poikittaiselle maalin eteen, ja Shabe häkittää tyhjiin.

0:48 1-1 Moomba (Wayloo, WyX) - ACA:n puolustus pelaa hieman huolimattomasti, ja näin moomba pelataan läpiajoon. Tästähän hän ei erehdy, vaan pistää varmasti kiekon verkon perukoille.

1:58 2-1 Redden (Shabe) - Paitsion ylpeys vie ACA:n johtoon, kun loistavasti rakennetun tilanteen jälkeen Redden pääse rankaisemaan maalilla.

3:58 - 3v1 tilanne Talu viinan päätyyn, joka päättyy laukaukseen veskalle.

5:08 - Acalle avautuu onetimerin tapainen maalintekopaikka, jossa molemmat hieman nukkuu ja näin kiekko veskarille.


ACA saves: 2, poss 51%
Team Talu Viin: 3, poss 48%

Laukaukset: 4-3
Pitkät: 0-3
Paitsiot: 0-0

Erän yhteenveto:

Arctic Circle Atheletics hallitsee peliä hieman, mutta vain hieman. Circeillä oli monta aivan ilmiselvää maalintekopaikkaa, joista olisi pitänyt rankaista. Talu viinalla taas oli paikat hieman niukassa, ja maali tulikin läpiajosta. Mutta pääasiassa erittäin tasaista peliä, joskin hieman roiskimista molemmilta osapuolilta. Seuraavaan erään lähdettiinkin jo hieman enemmän taistelumielellä.


2.erä
---------

0:21 2-2 WyX (Manic) - Jälleen läpiajo, ja tällä kertaa WyX rokottaa maalilla. Pienoista hermostuksen merkkiä havattaivissa ACA:lla.

3:00 - Kovaa ACA-vyörytystä Talu viinojen maalilla, laukauksia satelee kuin taivaalta mutta circlen viimeistely on hieman kehnoa luokkaa.

5:55 - Reddenille avautuu laitakikkailun avulla hyvä laukaisupaikka, mutta kulmaan suunnatun laukaukseen nappaa varmasti veskari.

ACA saves: 1, poss: 50%
Team Talu Viin saves: 3, poss 50%

Laukaukset: 4-3
Pitkät: 1-2
Paitsiot: 0-2



Erän yhteenveto:

Talu Viin sai vähän enemmän otetta pelistä, ja hyökkäyksiä vyöryikin molempiin päihin vuorotellen. Ajoittain molemmat joukkueet laukoivat hillitöntä tahtia, mutta maaleja tuli vain yksi ja sekin läpiajosta. ACA sai muutaman hyvän hyökkäyksen perille, mutta maaleja ei syntynyt kovasta hyökistä huolimatta. Talu Viin loi myös useammaan hyvän paikan, mutta hyökkäyksien viimeistely on vinossa kuin pisan torni. Molemmat joukkueet tuntuvat pelanneen hieman umpiunessa, ja suurin osa tilanteista menikin harakoille. Keskialueen pelissä ja paineen luomisessa ei ole moitittavaa, mutta viimeistely ja tarkat kudit jäivät puuttumaan.



3.erä
-----------

0:50 2-3 darby (WyX) - Darby pääsee vapaasti nousemaan laidasta pienen syöttelytuokion jälkeen ja pistää tyhjään kulmaan.

1:23 3-3 Redden (Walki) - Walki pistää nopean syötön Reddenille, joka yllättää nopealla laukauksella veskarin etukulmasta.

3:15 3-4 darby (WyX) - Darby pääsee läpiajoon (Kuinkahan mones läpiajo) ja tekee kyllä kieltämättä kaikkein aikojen rumimman läpiajomaalin minkä olen tuomaroinniltani nähnyt, propsit vuan jätkälle. Noh, maali kun maali kuiteskin! ;)

4:54 4-4 Shabe - Erän viimehetkillä Shabe kaventaa pelin tasoihin, ja kivi vierähti tuomarin sydämmeltä ainakin hetkeksi. Sumputuksella ja rämpytyksellä tässä pelillä on ennenkin pärjätty.

5:40 5-4 Shabe (Redden, Teisa) - ACA:t pistävät oikein kunnon munkkimaalin, ja vielä aivan pelin lopussa. Aivan tajutonta säätöä maalin edessä joka päätyy lopulta siihen, että shabe tuuppaa sen persiillään maaliverkkoihin.

Isolutka: Voi vitulla päähän


ACA saves: 2, poss 60%
Team Talu Viin saves: 4, poss: 39%

Laukaukset: 6-3
Paitsiot: 2-1
Pitkät: 1-2

Erän yhteenveto:

Arctic Circle Atheletic painaa aivan vimmatulla raivolla päälle, ja laukauksia satelee olan ja
kainalonkin takaa. Apinanraivoa tahdittaa valitettavasti vain huono viimeistely, jonka ansioista kiekkoja sinkoilee tuomareita päähän ja kippeä hanurille. ACA:n agressiivisuus kostautuu myös heidän pakkipäälleen: Ryntäilyn ansiosta darby pääsee kahdesti erittäin helposti rankaisemaan maalilla. Talu viinan peli herpaantuu lopulta myös, kun Shabe pääsee tasoittamaan pelin 4-4 - tilanteeseen. Circlen päätön agressiivisuus höystettynä sumpulla ja pienellä munkilla tuottaa (ihme kyllä) lopulta tulosta, kun shabe pukkaa ruhollaan kiekon verkon perukoille. Team talu viin sai kyllä myös luotua erinoimaisia paikkoja ACA:n päähän, mutta heilläkin on sama ongelma kuin vastustajalla; viimeistely haisee. Arctic kestää viimeiset sekunnit ja vie lopulta pelin, kaiken tämän uskomattoman molemmanpuolisen roiskimisen jälkeen.

Pelin yhteenveto:

Ei mikään kiekkoliigan makeimmista ja tyylikkäimmistä peleistä, mutta jännitystä kyllä riitti viimeiseen asti. Voisi melkeinpä sanoa, että jännitystä oli normaaliin peliin verrattuna reilusti enemmän. Molemmat joukkueet pelasivat hieman liian agressiivista ja huolimatonta peliä, ja lukemista voikin vetää jos jonkinlaista johtopäätöstä. Kaiken tämän sumputuksen ja roiskinnan keskeltä esiin nousi pelin ratkaisseen Shaben naamari, joka pelasti ainakin tuomarin päänahan ylimääräiseltä laskulta. Molemmat joukkueet varmasti petraavat seuraavaan peliin mennessä hieman, ja sitä on syytä toivoakkin. Syöttely- sekä keskialuepeli oli aivan kohdallaan, mutta hyökkäyksessä peli meni joissain kohdin roiskinnaksi ja viimeistelyn puuttumiseksi. Aamen.


Palkintogaala by Daegon:


***Shabe (Ratkaisi pelin, mainitsematta tapaa ja aikaa ;))
**Maalivahdit
*Yleisö

Paras pelaaja Arctic Circle Athletics: Shabe
Paras pelaaja Team Talu Viin: WyX

Lohdutuspalkinto: Molempien joukkueiden viimeistely.

Tsau.
Tietoja
Tuomari: Dreamevil
Lisätty: 28.01.2008 22:54
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.