Ukki 3+0=3
Zelepukin 0+2=2

2.divan 2 kovimmista tiimeistä kohtaavat sunnuntai-illan huikeaan peliaikaan.

--

Erä alkaa huimasti liikkeelle kun kummallakin tiimillä on jo vetopaikat ja tyhjätkin edessä, mutta joukkueen puolustukset ovat juuri ja juuri ajoissa paikalla.

Ajassa 2.50 on Ukilla erinomainen maalipaikka, mutta ei se mene.

Tämän korvaa hetkeä myöhemmin paanit..

3:07 1-0 gjoran 1+0 (Cly 0+1,Saarinen 0+1)

gjoran vetää hieman kauempaa vahvan vedon joka uppoaa varmasti.

Seuraavat minuutit menee leivässä paanien hallinnassa, joihin sisältyy paikkoja joista olisi maalin voinut tehdä! VP kuitenkin kestää ja saa itsekkin 5minuutin kohdalla pyöritystä paanipäätyyn -> tuloksena ei ollut muuta kuin tolppia.

paanit: saves 4, poss 51%
VP: saves 5, poss 48%

--

paanit vaihtavat miehistöään, gjoranin tilalle astuu yllepa.

Erän ensimmäinen minuutti lähtee paanien pyörityksessä, jossa Saarinenkin pääsee kolistelemaan tolppia. VP selvittää tilanteen, ja onkin ajassa 1.15 lähellä tasoitusta.

Paanit olivat ottaneet 2 minuutin kohdalla keskikentän vahvasti haltuunsa ja VP:n lukuisat yritykset ylittää se koitui kiekon menetykseen paaneille. Pelaajien väliin oltiin sijoiduttu vahvasti.

3:50 Paanit saavat hoidettua VP:n hyökkäysyrityksen -> Saariselta pitkä avaus yllepalle joka liikkuu Clyn kanssa 2vs1 tilanteeseen. Ylle löytää syöttövälin pakin haaroista ja Cly sijoittaa varmasti häkkiin.

4:02 2-0 Cly 1+1 (yllepa 0+1, Saarinen 0+2)

Seuraavat minuutit oli aika höntsyä, Saarisella oli ajassa 05.46 mahdollisuus viedä paanit kolmeen nollaan mutta tunnetusti hän valitsi pistää suorana mokkea maalin sijaan (eli suoraan mokelle kig)

paanit: saves 1 poss 54%
VP: saves 5 poss 45%

--

Erä lähtee heti vauhdikkaasti liikkeelle kun paanit saavat muutaman paikan. VP yrittää myös tarmokkaasti edetä maalia tekemään mutta paanien pulustus toimii ajallaan.

2.11 2-1 Ukki 1+0 (Usurper 0+1)
VP:lla kiekkoa halussaan jo hetken aikaa ja lopulta veto uppoaa.

2.38 2-2 Ukki 2+0 (Zelepukin 0+1)
Ukin varma käsi ja keskityksen välityksellä varmasti sisään.

2.50 3-2 Cly 2+1 (Saarinen 0+3, joint 0+1)
Peli muuttui maalijuhlaksi, jolloin meni vähän huti miten peli eteni mutta jotenkin näin: maalille hieman hässäkkää ja paanien syöttelyllä kig Clylle joka pommittaa maaliin.

3:42 3-3 Ukki 3+0 (Zelepukin 0+2)
Taas meni ohi hieman kun kirjottelin edellisen maalin hässäköitä, mutta näköjään Ukki oli taas paanimokkea häiritsemässä jolloin Zelepukinin passitus osui jälleen oikealle miehelle.

Jännittävät viimeiest minuutit kuluvat ja kummallakin tiimillä hyvää peliä alueilla kun sinne pääsi. Näytti myös siltä että VP on saamassa otetta - varsinkin Zelepukinin hienot kikat vei paanipelaajia välillä untamolle.

Kello näyttää 05:48 ja paanit saivat haarukoitua itselleen aloituksen VP päätyyn. VP nousee tästä ja saa vielä vetopaikankin mutta veto kohdistuu täysin mokkea päin.

paanit: saves 3, poss 47%
VP: saves 3, poss 52%

--
Loppusanat:
Hyvää pelaamista panskuilta, maaleja olisi voinut vaan olla enempi. VP heräsi kolmanteen herään ja hyökkäyspäässä ehkä oli vähän hilloakin mukana, silti peli etene tehokkaasti eikä siitä ketään syyttääkään voi.