Volga 1+2=3

1. Erä

UNF: Chelios - MacGyver - Nurro - Todd
HCP: Alucart - Körsklieg - Volga - chou

Pelin alku päästä päähän menoa ja ensimmäinen tilanne vapautuu Nurrolle vajaan kahden minuutin pelin jälkeen, mutta kulma on auttamatta liian pieni ja veto suuntautuu maalivahtia päin. Sama mies asialla minuuttia myöhemmin, nyt tilaa on jo huomattavasti enemmän, mutta veskari venyttää hianosti kulmasta.
03:14 1-0 Nurro(Todd) Pojjaat karkaavat oneen ja siellä lepää.
Neljä peliminuuttia kellossa ja MacGyverin laukaus sinisen kulmilta osuu tolppaan. HCP:n ensimmäinen puolittainen tilanne syntyy choulle tämän harhautellessa Unfojen puolustusta, mutta Chelios onnistuu blokkaamaan laukauksen. Riparit jäävät löysiksi ja haske hoitaa. 5:40 Näyttää aika, Nurron ja Toddin 2v1 tilanne päätyy veskarin torjuntaan.

Torjunnat: UNF 3, HCP 4
Hallinta: UNF: 54%, HCP 45%

Erästä: HCP oli ottavana osapuolena, vaikka nyt mitään kovin vaarallisia tilanteita ei loppuen lopuksi ollut.

2. Erä

UNF: Chelios - Dalla16 - Nurro - Todd

Erän alkuun Alucartilta hyvä laukaus "ringette viivan" kohdalta, mutta veskari poimii. Erän alun surffauksen jälkeen Chou katkaisee Chelioksen avauksen päällään, mutta ei onnistu tekemään maalia Chelioksen paikatessa tilanteen.
08:08 2-0 Nurro(Chelios, Dalla16) Nurro pääsee nousemaan laidasta ja laittaa kiekon etukulmasta sisään.
Kolmas minuutti toisesta erästä täyttyy ja chou jälleen pahanteossa, mutta veskari vetää edelleen pidemmän korren.
09:21 2-1 Körsklieg(Volga,chou) Volga ja chou passailevat kiekkoa kulmassa, Körsklieg unohtuu keskelle vetopaikalle, syöttö tähän ja kiekko hallitusti takakulmaan.
Todd katkaisee loistavasti HCP:n pelinrakentelun, tästä seuraa 2v1 tilanne, mutta Körsklieg hoitaa tilanteen oppikirjan mukaan. Heti perään toiseen päähän choun ja Volgan 2v1 tilanne, chou ei onnistu maalinteossa.
11:17 2-2 Volga(chou) Volga kiertää maalin, nousee kulmalle ja kiekko löytyy takakulmasta.
Loppuerästä ei tapahtunutkaan mitään maata mullistavaa...

Torjunnat: UNF 6, HCP 1
Hallinta: UNF: 48%, HCP 51%

Erästä: HCP sai pelistä kiinni, ja vaikka Unfot onnistuivat ensin maalinteossa yritystä riitti ja se palkittiin. Peli ansaitusti tasatilanteessa.

3. Erä

UNF: MacGyver - Dalla16 - Nurro - Todd

HCP jatkaa siitä mihin viime erässä jäi, haske alusta asti kovilla Körssin laukauksen suuntautuessa takakulmaan kuitenkin tuloksettomasti.
13:28 2-3 Körsklieg(Volga,chou) Tilanteen synty jäi vähän hämärän peittoon kirjottaessa voiceja, mutta laukaus oli komea takakulmaan.
Unfot rakentavat kahden minuutin jälkeen komeasti 3v2 hyökkäyksen, mutta tällä kertaa lätty takakulmalle ei osu lapaan. Kolmannen erän 2-5 minuuttia kiekko pyörii keskialueella suuntaan jos toiseen, mutta vaarallisia maalipaikkoja ei synny. VIIMEINEN MINUUTTI lähtee käyntiin näillä sekunteilla, kunhan kiekko saadaan jäähän Nurron violent behaviorin jälkeen. Todd karvaa kiekon hyökkäyspäässä puoli minuuttia ennen loppua, mutta laukausta ei saada aikaan. Tätä seuraa HCP:n hyökkäys ja laukaus, kiekko veskarille ja katkohan tästä vielä saadaan. HCP kuitenkin kuittaa pelin nimiinsä!

Torjunnat: UNF 3, HCP 3
Hallinta: UNF: 52%, HCP 47%

Peli kokonaisuudessaan: Unforgiven jaksoi pelata ensimmäisen erän omalla tasollaan, mutta tämä ei riittänyt HCP:ta vastaan, joka jaksoi taistella voitosta loppuun asti.