Ennakkoon siis ER näyttää paperilla vahvemmalta. kohtahan se nähdään miten poikien käy!

0:09 Pelsu törGlee maalivahdin alueella! hyi hyi!
1:45 mazzio näyttää pilaavan Pelsun pelin. Hyvin se blokkailee!
2:05 Reddenillä hyvä paikka. moke koppaa.
2:50 Hyvää pyöritystä Lugulta. Aluvanteen veto menee vain pikselin verran ohitse.
4:13 Oivoi! ER:n pakit törmäilevät keskenään ja pelsu läpi! tulos:tolppa.
4:40 Lugun mylly jatkuu. tuhlaajina tällä kertaa Kaarto ja Aluvanne.

Arvio erästä: Lugu vei aika ajoin peliä kuin kuori ämpäriä.Er:n pakit pitivät luvut vielä 0-0:ssa.

statistiikkaa:
Lugu: Saves:1 poss:57%
ER: saves:4 poss:42%

8:01 surffailua alku-erä.
9:40 1-0 Klee (-) PUM! komea veto yllättää lugun puolustuksen/veskan. nyt peli aukeaa!
10:30 Loistolätty Reddeniltä vapaalle Kleelle. Veto ei kuitenkaan irtoa tarpeeksi ajoissa.
11:00 Alem heittää maalille. moke koppaa.

Arvio erästä: ER heräsi toiseen erään ja siitä palkintona maali. ER:n uskomattoman hyvää joukkuepuolustusta kuvaa se että joukkueen maalipyssy Kleekin
oli syvällä omalla sinisellä pakittamassa.

Lugu: saves:3 poss:42%
ER: saves:0 poss:57%

13:05 1-1 Pelsu (kaarto,aluvanne) Nyt pelataan Pelsu hyvään paikkaan. ja maali varmasti tolpan ja moken perseen kautta!
14:02 onks tuomari hereillä?
14:15 hyvä veto Shaggylta. Moke torjuu.
14:30 Kaarto kikkailee itsensä vetosektorille.Ponttooni tiellä.
15:01 Klee vetää kaukaa ja vain vähän ohi. harmi!
15:30 Alemin ruuti hiukka kuivaa. Veto ei ollut kauhean lähellä..
16:14 2-1 Klee (redden,Shaggy) Shaggyn loistoavaus josta uskomattoman hyvä veto kleeltä.
16:57 2-2 Pelsu pelsu vääntää väkisin kiekon reppuun! hienoa Pelsu!
17:48 Uuh! Pelsu sekä Aluvanne vielä loistopaikoissa. ei maalia.

Arvio erästä: Kaksi-osainen erä josta toista puolikasta hallitsi ER ja toista Lugu. Pelsu oli terävällä päällä viimesessä erässä.

Lugu: saves:3 poss:47%
ER: saves:4 poss.52%

2-2 Odotettu ja oikeitettu tulos. Hyvälaatuinen ja taidokas peli oli siis kyseessä.