Hauer 1+0=1
Kaarto 0+1=1
larrii 1+0=1

<b>1.Erä</b>

5:33 0-1 Hauer (Kaarto) - Kaarto syöttää Hauerille, joka vetää kiekon vastuttomasti etukulmaan

Elite Razor saves: 2, poss: 48%
Lugu saves: 4, poss: 51%

Elite Razor loi paljon hyviä paikkoja, mutta jos et tee maalia, kaveri tulee ja tekee.

<b>2.Erä</b>

4:20 0-2 Klee (Beezer) - Beezer syöttää Kleelle, joka aikansa pyörittää kulmassa ja vetää pienestä kulmasta kiekon takakulmaan.

Elite Razor saves: 5, poss: 47%
Lugu saves: 1, poss: 52%

Lugu alkoi hallita peliä ja sai parikin paikkaa, joista yhden Klee hyödynsi hyvin. Elite Razor pelasi lyhyt syöttöpeliä, mutta Lugu-puolustus hoiti hommansa hyvin, eikä Elite Razor saanut kunnon maalipaikkoja aikaan, muutamaa vetoa lukuunottamatta, jotka pysähtyivät vahvasti pelanneeseen Beezeriin.

<b>3.Erä</b>

4:57 Elite Razor ottaa maalivahdin pois

Elite Razor saves: 6, poss: 53%
Lugu saves: 3, poss: 46%

Lugu hallitsi erää ja Elite Razor sai pientä painetta Lugu-päätyyn ottelun viimeisillä minuuteilla, mutta yritykset pysähtyivät viimeistään loistavasti pelanneeseen Lugu-puolustukseen.

<b>Loppuraportti:</b>
Peli oli ensimmäisen erän jälkeen oikeastaan Lugun. Pojat rankaisivat paikoista sekä Lugu-puolustus Beezereineen ei antanut Elite Razorille mahdollisuuksia edes maaliin. Ansaitut pisteet näin Lugulle.