Tilastot

LuguLugu - Elite RazorElite Razor 2-1

Tehopisteet

LuguLugu
Beezer 0+0=0
Hauer 0+1=1
Kaarto 2+0=2
larrii 0+2=2

Elite RazorElite Razor
Alem 0+1=1
hari 0+0=0
kazka 0+0=0
Lirppu 0+1=1
Redden 1+0=1

Raportti
<b>Ennakkoasetelmat:</b>
Alkukauden täysin päin seiniä pelannut Lugu kohtaa perjantai-illan huumassa Elite Razorin, joka taistelee paikastaan liigakarsintoihin. Hyvät asetelmat playoffeihin jo varmistanut Lugu pystyy siis lähtemään otteluun Tenkratin saunakaveri Kaarron johdolla ilman suuria paineita.

-

<b>I Erä</b>

Ensimmäinen erä on suht tasaista vääntöä ja vaikka ER:llä onkin paikkoja muutamaan maaliin, Lugu lähtee ensimmäiselle breikille kahden maalin johtoasemassa.

<b>02.55 - 1-0</b>
<b>Kaarto</b> Klee Hauer
Lugu pistää paineen Razor-alueelle ja pienen pyörityksen jälkeen Klee pistää tarkan määriksen takatolpalle, jossa kaikkien lääpäisijöiden kuningas Kaarto on näätänä sutimassa kiekon katiskaan. Katsomo kohahtaa avausmaalia.

<b>04.31 - 2-0</b>
<b>Kaarto</b> Klee
Lugu pääsee puolittaiseen 2v1-tilanteeseen vastahyökkäyksessä ja Kleen vetopassi näyttää löytävän tiensä Razor-pakin läpi Kaarron lapaan, joka sutii onetimerin helposti tyhjään reppuun.

<b>Erätilastot:</b>
Lugu versus Elite Razor
Maalit: 2-0
Kiekonhallinta: 59%-40%
Maalivahdin torjunnat: 5-2
Pitkäkiekot: 1-2
Paitsiot: 0-0

-

<b>II Erä</b>

Toinen erä on ensimmäisen tavoin myös tasaista keskialuevääntöä, jossa molemmilla on kuitenkin omat paikkansa lisätä maalimäärää. Ainoa maali nähdään kuitenkin Lugu-puolustuksen pienen oikosulun seurauksena.

<b>07.22 - 2-1</b>
<b>Redden</b> Lirppu Alem
Lugu-paketti on noussut hieman riskialttiisti ja Alem pistää loistavalla avauksella Lirpun ja Reddenin kaksistaan maalivahtia vastaan ja seurauksena ei voi olla mikään muu kuin giganttisen tärkeä kavennusosuma.

<b>Erätilastot:</b>
Lugu versus Elite Razor
Maalit: 0-1
Kiekonhallinta: 54%-45%
Maalivahdin torjunnat: 2-1
Pitkäkiekot: 1-0
Paitsiot: 1-1

-

<b>III Erä</b>

Kolmannessa erässä Elite Razor saa varsinkin lopussa painetta Lugu-päätyyn vaikka aiemmin kotijoukkueella onkin ollut muutama hyvä paikka pistää taululle ratkaiseva 3-1 -osuma. Kymmenen sekuntia ennen loppua ER saakin kiekon maaliin kahden miehen maalinedusrämpyttämisen voimin, mutta tärkeä piste jää saamatta kun kenttämestareilta on jääny verkko tikkaamatta ja pikkumusta menee sen läpi. Selvää maalia ei siis hyväksytä ja hivenen katkeran oloinen tappio ER:lle, jolle piste olisi ollut nannaa.

<b>Erätilastot:</b>
Lugu versus Elite Razor
Maalit: 0-0
Kiekonhallinta: 47%-52%
Maalivahdin torjunnat: 2-3
Pitkäkiekot: 0-0
Paitsiot: 0-1

-

<b>Summa summarum:</b>
Lugu siis jatkaa tappiotonta putkeaan Kiekkoliigan ykkösdivarissa. Tasurin olisi ER:lle kuitenkin suonut, varsinkin kun kiekko saatiin maaliinkin kolmannen erän lopussa ilman punalampun syttymistä. Molemmilta joukkueilta ihan mukavaa peliä ja syöttelyä. Varsinkin Lugu toi kiekkoa näppärästi ER-alueelle nopealla ja runsaalla lyhytsyöttöpelillä eikä kukaan sortunut turhaan neppailuun. ER:ltä myös ryhdikäs esitys divarin ylivoimaista johtajaa vastaan ja paikkoja saatiin luotua useaan osumaan, vaikka niitä tällä kertaa tulikin vain yksi. Lugu siis kuitenkin jatkaa divarikärjessä ja ER taistelee yhä lujasti liigakarsintapaikastaan.

<b>Ottelun kokonaistilastot:</b>
Lugu versus Elite Razor
Maalit: 2-1
Kiekonhallinta: 53,33%-45,66%
Maalivahdin torjunnat: 9-7
Pitkäkiekot: 2-2
Paitsiot: 1-2
Maalivahdin sulkemiset: 1-1
Violent Behaviorit: 0-1
Katsojia: noin 20-30

-

<b>Palkintoraati:</b>
<b>*** Kaarto</b>
- Teki ottelun molemmat maalit, vaikkei kumpikaan noussut miksikään klassikko-osumaksi. Hyvää kiekonsiirtelyä ja joukkuepelaamista ilman turhia sooloja.
<b>** Lirppu</b>
- Tasaisen hyvästä ER:stä on vaikea valita ketään, mutta Lirppu toi kiekkoa usein hyvin Lugu-alueelle ja oli luomassa ER:n maalipaikkoja yhdessä Reddenin kanssa.
<b>* Beezer</b>
- Lugu-alakerta pelasi ER-alakerran tavoin mainion ottelun ja ER-onetimermaalista huolimatta yksi tähti Beezerin vuorenvarmalle alakertaluutimiselle.

<b>GM-Keippari -tuotepalkinto - Jyväshyvä-kaurakeksipaketti:</b>
<b>Kaarto</b>
- gunski sai arpoa GM-tuotepalkinnon ja se lähtee tällä kertaa lähetin mukana hyiseen Ouluun. - Aattelin syödä puoliks Tenkin kaa ku se on niin komee kolli, kertoi Kaarto taiston tauottua.

-
Tietoja
Tuomari: Shefki
Lisätty: 02.11.2007 23:13

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.