1. erä

05:02 1-0 Shar
05:31 2-0 Shar (Juho)

Poss: H.C.P 45% Beetlehemin Seimiveikot 54%

Arvio erästä: Seimiveikot aloittaa ottelun vahvasti ja saa luotua muutaman paikan HCP:n maalille, kuitenkaan sen kummempia aikaansaamatta. Parhaan paikan hankkii maalinedustalta Stapleton joka pääsee yksin maalivahtia vastaan Tassun loistavasta syötöstä. BSV jatkaa painostustaan noin puoleenväliin saakka kunnes peli tasaantuu. Vähän ennen neljää minuuttia pelikellossa Fice laukoo kiekon kohti BSV-molaria, joka pompauttaa pikkumustan suoraan Sharin lapaan. Maali tyhjänä, mutta JTurro pelastaa kiekon loistavasti. Kun viisi minuuttia on kulunut Shar pääsee vapaasti laukomaan b-pisteen etukaarelta kiekon komeasti molarin läpi sisään, HCP johtoon 1-0. Vain puoli minuuttia edellisestä sama mies rankaisee jälleen. Kiekko Sharille joka pistää napakan vedon kohti maalia, molari ottaa sen haltuunsa mutta pomputtaa kiekon verkon perukoille. Viimeinen minuutti on HCP:n täydellistä dominointia, mutta enempää maaleja ei ensimmäisessä erässä nähdä. HCP:n johtaessa 2-0 tauolle.

--

2. erä

04:48 2-1 Tassu (Stapleton)

Poss: H.C.P 55% Beetlehemin Seimiveikot 44%

Arvio erästä: HCP jatkaa toisessa erässä siitä mihin ensimmäisessä jäi: hyökkää kolmella miehellä ja paikkoja syntyy. Parhaassa paikassa chou vetäisee b-pisteeltä kiekon tolppaan, mutta sen suurempaa ei synny. Kahden minuutin kohdalla HCP on jälleen lisätä johtoaan kun K.Draper seuraa oman laukauksensa reboundin - kiekko maaliviivalle mutta JTurro jälleen pelastavana enkelinä. Seuraavassa hyökkäyksessä samalla miehellä jälleen paikka, Tassu ryntää 2vs1-tilanteessa mutta ei uppoa. Myös BSV:llä on omat paikkansa HCP-pakkien sählätessä maalinedustalla, mutta kiekko ei löydä tietään maaliin. Lopulta, juuri ennen kun kello näyttää viisi minuuttia, BSV onnistuu rikkomaan kuparisen. Stapleton syöttää hienosti toiseen aaltoon Tassulle, joka lataa kiekon maskin takaa tolpan kautta maaliin. Pelissä uusi syke kun tauolle siirrytään tiukassa tilanteessa 2-1.

--

3. erä

04:31 2-2 Lode (Tassu, Stapleton)

Poss: H.C.P 40% Beetlehemin Seimiveikot 59%

Arvio erästä: BSV piristyi toisen erän maalistaan huomattavasti ja luo todella hyviä paikkoja. HCP ei tunnu pääsevän omalta siniseltä hyökkäämään BSV:n vahvan nelikkopelin ansiosta. Vaan poikkeus vahvistaa säännön; HCP pääsee loistavaan hyökkäykseen K.Draperin saadessa syötön maalinkulmalle. Veto kuitenkin tolppaan josta kiekko pomppaa pois. BSV pyörittää lähes tauotta peliä HCP:n alueella, mutta peli on kuin Ilveksen ylivoimaa, pyöritellään mutta kukaan ei lauo. Lopulta, aivan neljännen minuutin lopulla Tassu laukoo hyvin kiekon maalille ja Lode jatkaa vedon sisään kilauttaen pari kertaa tolppia. Maalin jälkeen BSV:n aggressiivinen hyökkäyspeli ei ota laantuakseen vaan HCP luo kaksi todella hyvää maalipaikkaa aivan erän lopussa. Ensin chou pääsee b-pisteen keskeltä yrittämään ratkaisua, mutta maalivahti pelastaa. Seuraavassa hyökkäyksessä Juho veivaa puolustuksen kebabkioskille, zippaa maalille mutta tolppaan osuu. Tämän jälkeisellä noin puolen minuutin jaksolla ei sitten paikkoja nähdäkään, vaan pisteet jaetaan. HCP 2 - BSV 2.