hcp: 4-3-4

00:19 staple ois päässy läpi mutta vahinkopass huuhtoo tilanteen.
00:50 Staple laukoo hyvän rakentelun päätteeksi sivuverkkoon
01:30 jälleen hyvä rakentelu. staple ampuu mokea kohti
01:45 1-0 clymeri (stapleton, JTurro) bsv:n tuttu ja kaunis rakentelu tuottaa tulosta.
05:23 2-0 stapleton (ei syöttäjää) nähdäkseni jturro heittää maalille poikittaisen kiekon mistä staple vihdoin osuu. huutopassin paikka

katsaus erästä: seimarit vei alussa mielin määrin. loppua kohti körsät kuitenkin heräili ja peli tasottui.
toka erä on tärkeä hcp:lle pelin lopputuloksen kannalta

06:39 2-1 Chou (körslieg) chou ei epäonnistu koskaa läpäristä!!1yls
07:30 toeni uhkaa viillellä itseään ja juoda kaljaa illalla.
9:30 staple pääsee laukomaan hyvästä paikasta. moke koppaa
10:24 3-1 Stapleton (ei syöttäjää) staplelle menee tämä maali. riisto ja kiekko varmasti reppuun.
11:01 4-1 tassu (stapleton) huhhei. aikamoiset karkelot alkamassa. staple hurjassa vireessä. tassu rokottaa varmasta paikasta.

katsaus erästä: HCP aloitti erän vahvasti kunnes stapleton herätti uinuvan kretskinsä ja näin ollen Beetlehmiläiset selvässä 4-1 johdossa vikaan erään.

12:34 ***violent behavior by körslieg
13:40 chou läpiajoon. moke ei mene helppoon harhautukseen.
14:41 5-1 clymeri (tassu jturro) erikoinen hyökkäys jossa toiseksi viimeinen kosketus staplella ja syöttöpinnat tassulle ja turrukalle. vissii turro maksanu dumalle...
15:38 körsä pääsee laukomaan hyvästä paikasta. niukasti ohitte.
16:10 chou Deja vu. samasta paikasta kuin körsä laukoo. moke on etevämpi.
17:55 clymeri (mukamas ei syöttäjää) clymeri imasee staplen oivan passin. kiekko vastustamattomasti ylänurkkaan ja hattuja jäälle.

katsaus erästä/pelistä:
Sellaset tsempalot. Beetlehemit oli oivassa vireessä läpi ottelun minkä myös huomaa lopputuloksesta.