Tilastot

Les BoysLes Boys - HabsHabs 0-3

Tehopisteet

Les BoysLes Boys
ige89 0+0=0
Jallis 0+0=0
Mazter 0+0=0
MZA 0+0=0
Turisas 0+0=0

HabsHabs
Jortzu 0+0=0
Kikihiri 0+2=2
m1rr1 0+0=0
MutiM 3+0=3
Saarinen 0+1=1
T.Pukki 0+0=0

Raportti
1. erä
Habsin kaksi edellistä ottelua olivat tappiollisia, ja uho kahteen viimeiseen runkosarjan otteluun oli kova. Taistoa lähdettiinkin tahkoamaan melkoisen Habsvoittoisissa merkeissä, kun paine toistuvasti kohdistui Les Boysin päätyyn ja sekaannus Poikien rakentelussa antoi vastustajalle useita paikkoja, joista yksikään ei kuitenkaan päätynyt häkkiin asti. Alkuhässäkästä toivuttuaan Lesbot pääsevät peliin mukaan ja painettakin syntyy, mutta vastustajankin maali pysyy koskemattomana. Ensimmäinen erä päättyy lukemin 0-0.

2. erä

0.48 0-1 MutiM (Preda)

Maalitili avautuu ahkeran karvauksen tuloksena, kun Exercitum menettää kiekon oman maalin edessä; 0-1. Lesbot eivät masennu avausosumasta, vaan luovat välittömästi muutamia hyviä vetopaikkoja. Wihtasen kentälletulo näkyy selkeästi Lesbojen hyökkäyspelissä, ja reipas hyökkäys jatkuukin läpi erän, vaikkakin ongelmia tuottaa pelinrakentelu alakerran suunnasta. Eteenpäin näyttää olevan erittäin vaikea päästä, ja vaikeuksissa ollaan jo oman maalin edestä lähtien.

5.50 0-2 MutiM

Rakenteluvaikeudet jatkuvat edelleen, ja amatöörimäinen kiekonmenetys omalla siniviivalla aiheuttaa toisen maalin. Erä oli muutamaa hyvää hetkeä lukuunottamatta Habsin, ja maaleja olisi voinut tulla runsaasti enemmänkin.

3. erä

Noin 1.20 kohdalla nähdään ottelun naurunpala, kun MutiM laukoo vastustajan maalin edestä lähes omaan päätyyn. Paikkoja nähdään muutamia molemmissa päissä, mutta maaleja ei tehdä.

3.03 0-3 MutiM (Saarinen, Preda)

Verkko heilahtaa suoraan syötöstä maalin edestä. Enempää maaleja ei enää nähdä, ja Habs voittaa ottelun ansaitusti 0-3.

*** Preda
** MutiM
* Kashmir

Plussat ja miinukset:
+ Habsin tasaisuus
- Habsin heikohko viimeistely
- Lesbojen tolkuton joukkuepuolustus
--- Lesbojen pelinrakentelu omasta päästä lähtien
Tietoja
Tuomari: Tenkrat
Lisätty: 19.02.2007 18:17

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.