Jallis 2+1=3
manala 1+0=1
MZA 0+2=2
Turisas 0+0=0

Lauantai-illalle saatiin vielä varsin mielenkiintoinen divarimatsi, jossa vastakkain asettuivat hyvän alkukauden pelannut Les Boys sekä vahvassa myötä tuulessa porskuttava Habs. Hyvät puitteet ottelulle takasivatkin varsin tiukan ja tasokkaan ottelun.

0-1 Jallis ( Exercitum, MZA)
0-2 ElMano (Jallis,MZA)
1-2 Mutim (Preda,Kashmir)
1-3 Jallis (Exercitum)

Les Boys hallitsi ensimmäistä erää hienokseltaan ja esitti varsin hienoa syöttelypeliä Habsin tyytyessä lähinnä vastaiskuihin. Erän alkupuoliskolla Les Boys sai hyvän pyörityksen päätteeksi kiekon p-pisteen kaarella olevalle Jallikselle, joka ei erehtynyt paikastaan. Hetkeä myöhemmin MZA avasi laitaan ja Elmano ja Jallis pääsivät puolittaiseen 2vs1 tilanteeseen. Jallis sai toimitettua kiekon lämypassilla Elmanolle, joka ei erehtynyt puoli tyhjästä maalista. Erän loppupuolella Habs pääsi 2vs1 hyökkäykseen, josta Mutim onnistui kaventamaan pelin 2-1. Kuitenkin hieman myöhemmin Exercitum voitti Habsin päässä aloituksen 100-0 ja Jallis iski illan toisen maalinsa.

Habs saves:2
Les Boys saves:3

2-3 Saarinen (Preda)
3-3 Saarinen (kashmir,Mutim)
4-3 Mutim (Preda)

Les Boys näytti ensimmäisen erän perusteella olevan vahvasti katkaisemassa Habs:n voittoputkea, mutta Habs tuli toiseen erään täysin eri asenteella. Habs hallitsi toista erää alusta lähtien ja Les Boys sai luotua vain pari melko vaarattoman tuntuista tilannetta Habs:n päädyssä. Erän ensimmäinen maali syntyi noin hieman ennen erän puoliväliä kun Saarinen laukoi kavennuksen p-pisteeltä. Maalin jälkeen Les Boys:n pakka meni entistä enemmän sekaisin ja Habs sai luotua useita tilanteita. Varsinaiset maalit syntyivät kuitenkin Rouva Fortunan pienellä avustuksella. Les Boys:n maalivahti onnistui imuroimaan Saarisen löysän p-pisteen vedon ja peli oli tasan. Hetken päästä syntyi voitto-osumaksi jäänyt maali: Preda heittää maalille kiekon ja Mutim saa siirrettyä pomppivan kiekon tyhjään maaliin.

Habs saves: 5
Les Boys saves: 3

Les Boys piristyy erätauon jälkeen ja viimeiseen erään on odotettavissa taas samat asetelmat kuin ensimmäiseen erään. Habs keskittyi enemmän puolustamiseen ja yritti iskeä vastaiskuilla mahdollisia lisämaaleja ja Les Boys pyrki rakentamaan tasoitusmaalia. Habs kuitenkin onnistui hienolla puolustuksella nollaamaan Les Boys:n hyökkäykset ja toisen erän lukemat
säilyivät samana. Les Boys kuitenkin taisteli urheasti loppuun ja vielä viime hetkilläkin saivat kohtuullisen vedon aikaan, mutta Habsin mokke nollasi tilanteen mainiosti. Vaikka tuurillakin oli osuutensa lopputulokseen, niin Habsille ansaitusti pisteet hyvällä pelillä.