Metroman 0+4=4
Tassu 0+1=1
Timppe 1+3=4

1. erä
Jou. Peli alkoi Kiviniemene surkealla hyökkäyksellä, mutta parin kiekonriiston jälkeen peli muuttui vieläkin surkeatasoisemmaksi divariväännöksi. Pelikello löi reilun minuutin, kun Tassu veti tussun maalille, johon Masael vahingossa osuen saatti kiekon maaliin ohi tunaroivan maalivahdin.
Erän puoliväli pelailtiin keskialueella, koska osaamattomat hyökkääjät eivät osanneet harhauttaa sitten ollenkaan. Ensimmäisen erän loppupuolella HCAP alkoi saada pientä otetta pelistä, mutta kaikki eheidän hyökkäykset virtsasivat Salosen ja Majicin veivailuun nurkassa. Peliä hetken seuranneena pystyin toteamaan päätökseni vääräksi. Olisi sittenkin nnemmin pitänyt pistää lihapiirakkoja mikroon kuin jäädä seuraamaan tätä köyhääkin köyhempää peliä. Viidennen minuutin tullessa HCAP:n tunarit päästivät Kiviniemen hyökkääjät vaaralliseen 2v2-hyökkäyseen, jonka päätteeksi Masael munkitti vetosyötön sisään. 3-0 -maali oli edellisen toisinto, joten siitä ei liene mitään kerrottavaa. HCAP:n pojat lähtivät summerin soidessa erätauolle miettimään miten autosyöttöä käytetään, ja miten varmistetaan. Kiviniemikään ei voi täysin olla tyytyväinen peliinsä, sillä kaikki heidän maalinsa olivat suoranaisia munkkeja.

2. erä

Toisen erässä näimme heti aluksi pari vaarallista hyökkäystä, mutta koska nämä jengit ovat tasoltaan mitä ovat, kaikki hyökkäykset päätyivät vetoon päin puolustajia, jotka eivät jaksaneet ahteriaan edes heilauttaa, koska tiesivät hyökkääjien olevan niin huonoja. Järjestään kaikki hyökkäykset päättyivät joko vetoon päin puolustajia tai ihmeelliseen ränninysväykseen. Erän neljännen minuutin lähestyessä Kiviniemi sai selvän 2vs0-hyökkäyksen, mutta pelkkää huonouttaan Masael ampui sen suoraan maalivahdille, vaikka edessä oli tyhjä maali. Erään saatiin vaihtelua Viisumin kaatuessa, mutta tuomari loistavalla ammattitaidollaan paikkasi tilanteen potkimlla hänet välittömästi. Erän viimeisen neljänneksen alkaessa, Masael ampui HCAP:n sumpun takaa kiekon maalivahtia kohti, jälleen kerran veto meni armottomalla munkilla sisään. Saa Masael kyllä kiittää tähtiä, sillä mitään maalia hän ei olisi näistä ansainnut. Aivan pelin lopussa jotkut nimeltämainitsemattomat Kiviniemeläiset pääsivät HCAP:n aloittelijamaisen virheen jälkeen 2v1-hyökkäykseen, mutta vaihteeksi veto tyhjästä maalista suoraan päin HCAP:n maalivahtia, joka selkeästi oli tänään HCAP:n paras pelaaja. Erätauolle mentäessä tappiolla olleen joukkueen Majic lähti angstaten pois. Huonoa joukkuehenkeä, etten sanoisi.

3. erä

Kolmannen erän alussa Kiviniemi lähti nössöillen varmistamaan johtoasemaansa. Mutta HCAP:n rakoileva joukkuehenki tuli esiin, he luistelivat poikkari päällä ryntäillen karvaamaan. Kuin yllättäen Omena pääsi surkean sumpun läpi ja jälleen kerran kiekko lipui armottomalla munkilla sisään. Liki heti tämän jälkeen Timppe pääsi HUONON puolustuksen läpi karkaamaan, ja teki maalin novikikalla, nössöä etten sanoisi. Ja taas mentiin toiseen päähän, kiekko pomppi enemmän kuin laki sallii ja lopulta Omena pääsi tekemään tyhjään maaliin toisen osumansa. Kas kun ei mennyt huti. Pelin jatkosta huomasi Kiviniemen ylivarmistelevan asenteen, he päästivät HCAP:n homoseksuaalisesti suuntautuneet hyökkääjät pyörimään vapaasti. Puolustajan mokan jälkeen Salonen pääsi tyhjän maalin eteen, mutta ei. Herra Teamhopper alias Salonen KULJETTAA kiekon ohi maalin. Millähän Salonen on päässyt divariin? Viimeisen minuutin alkaessa HCAP oli 5-2 -tappioasemassa, joten eikä mököttäessä saatu viidettä kenttäpelaajaa jäälle. Hetken päästä näin kuitenkin kävi, jonka Kiviniemen Tassu meinasi kostaa, mutta tyhjän maalin ollessa edessä hän joutui paniikkiin ja ampu kiekon päin vastustajan puolustajaa. Kymmenen sekuntia oli peliä jäljellä, kkun Hudler pääsi pomppukiekkojen kautta viimeistelemään 5-3 -lukemat, joihin kumpikaan joukkue ei todellakaan voi olla tyytyväinen. Kummatkin pelasivat niin äärettömän ulosteista peliä. Tuomari ei kiitä, sillä ääretön nälkä haittaa jo näköä.

1:19 1-0 Masael (Tassu, Metroman)
4:54 2-0 Masael (Timppe, Metroman)
5:xx 3-0 Masael (Timppe, Metroman)

10:15 4-0 Masael (Timppe, Metroman)

12:30 4-1 Omena (Salonen, Viisumi)
13:24 5-1 Timppe (Metroman)
14:10 5-2 Omena (Salonen, Hudler)
17:48 5-3 Hudler (Salonen)