Tilastot

H.C.A.PH.C.A.P - FC KiviniemiFC Kiviniemi 2-3

Tehopisteet

H.C.A.PH.C.A.P
Henze 0+0=0
Hudler 0+2=2
Omena 2+0=2
pontti 0+0=0
Viisumi 0+1=1

FC KiviniemiFC Kiviniemi
JTurro 1+1=2
NirpE 0+0=0
orke 0+1=1
Plaz 1+1=2
Timppe 1+1=2

Raportti
1. erä

1-0 Plaz (JTurro, Tinde)

Arvio erästä: Kiviniemi painoi pelin todella aktiivisesti HCAP:n alueelle, ja sai luotua monia paikkoja. Tässä samassa puolustus kuitenkin repeili, ja HCAP pääsi pariin otteeseen läpiajoon - tuloksetta. Lopulta Kiviniemen painostus kuitenkin tuotti tuloksen; JTurro pistää jopa hieman onnenkantamoisen maalinedustalle, josta Plaz lopulta luutii kiekon verkon perukoille.

--

2. erä

1-1 Ciao (Hudler, Viisumi)
1-2 JTurro (Plaz)
2-2 Ciao (Hudler)

Arvio erästä: Pelin painopiste kääntyi huomattavasti enemmän Kiviniemen puolustusalueelle. Heti toisen erän alkuun Ciao heläyttikin verkkoja komealla laukauksellaan. Tästä ei tarvinnut odotaa kuin hetki, ja asialla oli toisessa päässä JTurro. Hän kirjaimellisesti survoi limpun verkkoon maaliedustalta. Ja eipä mennyt taaskaan aikaakaan, kun Ciao täräytti b-pisteen kaarelta tarkan laukauksen kohti takakulmaa, sinnehän se myös upposi. Tasatilanteessa siis tauolle.

--

3. erä

2-3 Tinde (orke)

Arvio erästä: Kiviniemen hillitön painostus ja agressiivinen asenne purivat. Aivan erän aluksi Tinde heläytti komeasti kiekon ohi pöllämystyneen HCAP-vahdin. Tämän jälkeen HCAP:n hyökkäys ei tuottanut liiemmin hyviä paikkoja, eikä Kiviniemikään enää tohtinut lähteä niin vimmalla hyökkäämään, joten kaksi pistettä matkaavat Kiviniemen mukaan, HCAP jää suremaan pistemenetystään.



*** JTurro & Tinde (turhan vaikea valinta)
** Ciao
* Plaz


Erikoista: Katsojia oli todella vähän, vaikka ajankohta ei ollut juurikaan erikoinen, parhaimmillaan katsomo pullisteli 17-18 silmäparista.
Tietoja
Tuomari: Phaneuf
Lisätty: 26.06.2006 21:34

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.