Joska

1.erä
0-1 Fleda 1+0 Arto 0+1
0-2 koksu 1+0 Fleda 1+1, Arto 0+2

-Pelijengi määräsi pelin suunnan heti alku minuuteista. Fleda ja Arto koettelivat Failedin puolustusta jatkuvalla pyörityksellä. Failedilla suuria ongelmia päästä pois omalta alueelta ja PJ:n käyttäessä paikat hyvällä prosentilla taululla ensimmäisen erän jälkeen 0-2.

2.erä
0-3 Fleda 2+1

-Toinen erä sujuu samoissa merkeissä. Arton tilalle kentälle vaihdettu Joska on heti pirteänä ja luo pari paikkaa Failedin päädyssä. Fleda seuraa esimerkkiä. Renbergille sattuu alimpana kaksi lapsusta lyhyen ajan sisällä, joista Fleda pienen pyörityksen päätteeksi siirtää Pelijengin turvalliseen 0-3 johtoon.

3.erä
0-4 Turo 1+0 Arto 0+3, Joska 0+1
1-4 Renberg 1+0 Plaz 0+1, Januzki 0+1

-Failedi piristyi hieman kolmanteen ja heti erän aluksi januzki karkaa puolittain läpiajoon, veto kuitenkin kolahtaa "jamon" ylisuuriin patjoihin. Pelijengi nappaa kuitenkin nopeasti tahtipuikon itselleen ja Arton kuumat kädet alkavat jälleen tehdä tulosta. Komean kuvion päätteeksi Turo avopaikassa ja tästä ei edes pakki erehdy. Failedin hakatessa päätä Pelijengin keskialueen sumppuun Arto jälleen pahanteossa zipatessa kiekon maalinedustalle, johon on jäleen Turo noussut. Tällä kertaa kuitenkin sohii kiekon maaliviivalta ohi. Failed saa pään auki vasta minuutti ennen loppua, kun Renberg ohjaa poikittaisella Plazin siniviiva vedon maaliin. Peli on kuitenkin jo tässä vaiheessa ratkennut. Pelijengi nappaa ansaitut pisteet vakuuttavalla esityksellä illan päätteeksi.
Tuomari: Boyle
Lisätty: 03.10.2006 00:23