Ukki 4+3=7

1.erä

0.04 Pelijengi aloittaa voimalla ja Arto laukoo välittömästi...uuh kiekko hivenen ohi takakulman.

1.27

0-1 Arto(1+0), Ukki(0+1), koksu(0+1) Ukki passaa Artolle b-pisteen tuntumaan ja hurja kuti vasempaan yläkulmaan. Maalivahti täysin vailla saumoja.

3.36

0-2 Arto(2+0), Ukki(0+2) Kuljetusliike Ukki puskee läpi hölmistyneen Unforgiven-puolustuksen ja täysin puun takaa avautuu 2v0. Varmasti pelattu tilanne ja kahden maalin johto.

4.20 Plaz kuskaa kiekon maalin edustalle, mutta kunnon laukaus jää odottamaan itseään. Kiekko jää kuitenkin pyörimään tyhjän maalin eteen. Pakit ehtivät kuitenkin hyeenana kiekkoon ennen haaskaa kärkkynyttä Hurtaj:ta.

Pelijengin erä selvästi. Ghosty ja nuuska pelastivat loistavasti pari tilannetta, mutta nolla rikkoutui silti ja vientiä riittää. Arto erän hahmo.

saves: 3-0

2.erä

1.14 Ghosty pelaa kiekon Hurtaj:lle joka laukoo viivan tuntumasta kohti avoimena häämöttänyttä etukulmaa. Kiekko kuitenkin pelaajien kautta maalivahdin suojiin ja peli jatkuu.

2.25 Ukki pelaa kiekon ainoalle vapaalle Pelijengin edustajalle, Turolle joka ajaa keskustaan ja laukoo voimalla, mutta kohti maalivahtia.

3.50 Hurtaj pääsee tälläämään suoraan passista b-pisteiden välistä. Tuloksena mustelma maalivahdin julkikuvassa, mutta maalia ei synny.

4.48

0-3 Ukki(1+2), Arto(2+1) Ukki pääsee karmean merkkausvirheen johdosta kirmaamaan yksin läpi. Siirto sivuun ja laukaus viileästi vasempaan alakulmaan.

5.20 Ukki jälleen läpi, mutta tähän harhautukseen maalivahti ei mene vaan peittää ja peittää ja kulma ajautuu liian pieneksi.

5.59

0-4 Ukki(2+2) Unforgiven jo odotteli erätaukoa kun Ukki painaa vaihteeksi taas läpi. Aika käy vähiin ja on pakko laukoa. Vaikeasta paikasta lähtenyt veto kuitenkin millintarkasti oikean tolpan juureen ja aikaakin jäi vielä hyvin.

Unforgivenin muutama hajapaikka, mutta Pelijengin merkeissä mentiin tämäkin erä. Kaksi virhettä, kaksi maalia. Näin se vain menee.

saves: 2-3

3.erä

0.39 Ukki ja Arto hassuttavat Unforgivenia ja Ukin laukaus näyttää jo menevän, mutta molarilta Arturs Irbe:mäistä akrobatiaa.

1.14

1-4 Hurtaj(1+0), nuuska(0+1) Loistava avaus nuuskalta. Näki jo kaukaa mitä haetaan, mutta Pelijengi oli silti voimaton. Niin tarkka se avaus oli. Hurtaj kirmaa läpi ja laukoo voimalla oikean tolpan juureen.

2.00

1-5 Turo(1+0), Ukki(2+3), Arto(2+2) Turo ajaa kohti maalia survoen tieltä kaiken mikä liikkuu. Ukki odottelee rauhassa ja suorittaa pienen vartaloharhautuksen ja kiekko Turon lapaan ja tyhjä maali valkenee edessä ja siellähän se.

3.05 Kauhea härdelli Pelijengin maalilla, mutta kiekkoa ei saada hakattua maaliin niin millään. Lopputuloksena ***Plaz on goalie area.

5.12

2-5 Plaz(1+0), Hurtaj(1+1), nuuska(0+2) Hurtaj:lta erittäin komeat ja suoraviivaiset harhautukset ja Pelijengipuolustukselle terveiset "älä lähre sinne". Sitten passi Plaz:lle ja suoraan syötöstä häkkiin.

5.21

2-6 Ukki(3+3) Riisto Unforgivenin puolustusalueella ja kiekko voimalla läheltä ylös.

5.45

2-7 Ukki(4+3), Arto(2+3) Ukki TAAS läpi! Ensimmäisen yrityksen jo motivaationsa menettänyt molari torjuu, mutta ripari kimpoaa suoraan Ukin jalkoihin ja tätä kautta helppo työ nostaa kiekko tyhjänä ammottavaan maaliin.

Taistelu on tauonnut ja yhteenvedon paikka. Pelijengi pelasi rohkealla taktiikalla pitäen molemmat hyökkääjät varsin syvällä Unforgivenin puolustusalueella läpi ottelun. Kun avaukset vielä napsahtivat lapaan niin ylivoimahyökkäyksiä ja läpiajoja tuli valtavasti. tämä johtui pitkälti Unforgivenin liiallisesta koko kentän hyökkäysinnosta, mutta Arton ja Ukin show oli kyllä vertaansa vailla.

saves: 4-1

Tähdet:

Ukki ***
Arto**
Hurtaj*

Halli on tyhjentynyt ja tv-kamerat ovat siirtyneet jään laidalta pukuhuoneisiin hakemaan gladiaattoreilta mielipiteitä illan kamppailusta. Porttilan Jari astuu ensin varsin tunkkaiseen Unforgivenin koppiin jossa pauhaa varsin masentuneet metallimusiikin sulosävelet erittäin kovalla volyymilla. Kaikki muut pelaajat ovat jo suihkun puolella, mutta Ghosty istuu penkillä jo farmarit kintuissaan sanoen "Tosimies ei peseydy."

Mieheltä kysytään kommenttia illan pelistä niin kasvoille välähtää virne jota seuraa muutama lause: "Arton munkki laski motivaatiota heti alussa. Puolustus teki virheitä eikä pakka ollut koko matsin ajan kasassa. Varsinkin kun minä olin puolustuksessa kun olen pelannut hyökkääjän nimikkeen alla koko tän kauden." Ghosty korjaa kamansa ja ajaa skootterillaan auringonlaskuun.

Seuraavaksi suunnataan sitten Pelijengin koppiin jossa on 4 suihkunraikasta miestä ja kun kommentteja kysellään niin kaikki kääntävät katseensa Artoon. "Hyvä peli meiltä. Vastustajan hyökkäysinto oli aika kova ja meille siunaantui vastispaikkoja mukavasti. Sehän sopii meille hyvin. Ei kait mul muuta."

Reportteri poistuu hyvin ansaitulle oluelle tyhjästä hallista. Taistelut ovat tauonneet, mutta vain ensi kertaan asti.
Tuomari: Tomekki
Lisätty: 15.03.2007 02:31