Kaasu 0+1=1
Keskinen 0+1=1
MJ-jörri 0+0=0

1-0 Gempa (Keskinen, Kaasu)

Arvio erästä: Kolmas kamppailu tästä sarjasta alkoi FO:n pyöritellessä ja FHR:n tarkkaillessa tilannetta. FHR ei tuntunut saavan kiekkoa liikkeelle kunnolla, ja FO katkoi lyhyet syötöt pois ammattilaisen varmuudella. Failed ei myöskään saanut paikkoja rakennettua kunnolla ja vietyä loppuun asti, FHR puolusti hyvin joukkueena joskin hyökkäys jäi aikalailla taka-alalle. Puoli minuuttia ennen erän päätöstä kuitenkin helähti, FO:n Gempa pisti löysän laukaksen kohti maalia, kimmotti kiekon takaisin itselleen ja tökki kiekon verkkoon. Näissä lukemissa mentiin erätauolle, ja FO oli erän lähempänä divaripaikkaa.

--

Ei tilastomerkintöjä

Arvio erästä: Ensimmäisiä hetkiä erästä hallitsi FO, joskin FHR pääsi jo mukavasti peliin mukaan saaden läpiajon ja pari muuta paikkaa. Erän edetessä FHR oikein hallitsi erää, loi hyviä paikkoja - lopulta kävi vähän huonoakin tuuria kun kiekko ei löytänyt tietään maaliin. Koko erässä ei saatu ainuttakaan maalia, vaikkakin paikkoja oli, enimmäkseen FHR:llä.

--

Ei tilastomerkintöjä.

Arvio erästä: Pari alkuminuuttia menivät jälleen FO:n komennossa, ja Kaasu saikin loistavan paikan aivan maalin kulmalle, ei kuitenkaan osumaa. Toisessakin päässä maalinteko takkusi - Alfred pääsi yksin maalivahtia vastaan kuitenkin tuloksetta. FHR saa monta hyvää paikkaa, mutta parhaimmatkaan paikat eivät kaarra mitenkään maaliin, loistavaa yritystä kuitenkin. Kumpikaan tiimi ei enää maaleja saa, FO paikkoja kylläkin, joten Failed Ones menee ykkösdivariin voittaen FHR:n suoraan otteluvoitoin 3-0, ja tämän ottelun 1-0. Finnish Hockey Revolution aka FHR lähtee hakemaan vauhtia kakkosdivarin perukoilta. Onnea molemmille tiimeille.