Vidual 0+0=0

1. erä

0-1 Paaki (Soli)
1-1 jörri (Gempa, Keskinen)

Arvio erästä: Molempien peli lähti kehnohkosti käyntiin, mutta FO loi alkuun pari maalipaikkaa kuitenkaan ilman näkyvämpää tulosta. Puolen erän paikkeilla FHR alkoi kuitenkin ottaa otetta ottelusta, ja neljän minuutin kohdalla Paaki nousi FO-puolustuksen läpi, laukoi ja lirutti kiekon verkkoon sekä teki johto-osuman FHR:lle, 0-1. FO ei kuitenkaan hätkähtänyt, ei sinne päinkään. Puoli minuuttia ennen erän loppua jörri teki vakuuttavan sooloesityksen, purjehti ja iski b-pisteen takakaaren tuntumasta hienon maalin ja tasoitti, näissä lukemissa (1-1) tauolle.

--

2. erä

1-2 Alfred (Paaki, Soli)

Arvio erästä: Toisen erän alkuminuutit pelattiin FO:n painostuksen alla, mutta varsinaisia tuhannen taalan paikkoja oli vain yksi. Jörri heitti hienon syötön Gempalle takakulmalle - maalivahti kuitenkin koppasi. Myös FHR piristyi, kuten aiemminkin ja loi pientä myllytystä parin paikan verran. Mitään kummempaa ei kuitenkaan päässyt käymään. Vain neljä sekuntia ennen erän loppua FHR:n suunnalta puhalsi puhuri joka pyyhälsi ohi FO-kentällisen ja one-timeriin asti, jonka upotti sisään Alfred Paakin syötöstä. Jännittävässä tilanteessa, FHR:n johdossa 1-2 erätauolle.

--

3. erä

2-2 Keskinen (Räpsy, jörri)
2-3 Soli (Paaki)
3-3 jörri
4-3 Keskinen (Kaasu)

Arvio erästä: Ennen kuin toinen minuutti ehti kilahtaa kellotauluun, ehti FO jo tasoittaa pelin. Asialla Keskinen tulisella laukauksella. FHR oli kuitenkin päättänyt tänään taistella, ja vain minuutti FO:n osuman jälkeen napautti Soli terävän laukauksen vähän siniviivan jälkeen terävän kudin yläkulmaan, ja sinnehän se upposi. FHR oli jälleen johdossa. Mutta jos oli FHR päättänyt taistella, niin oli kyllä Failed Oneskin. Jörri pyssytti 3-3 tasoituksen aivan lähietäisyydeltä takakulmaan. Ja kun FHR ei tuntunut saavan enää tatsia pelaamiseen, FO otti ohjat käsiinsä. Vain hetki tasoituksen jälkeen Keskinen iski pitkään pomppineen kiekon lopultakin verkkoon, ja ensimmäistä kertaa FO oli siirtynyt ottelussa johtoon. Hyvin johto pitikin, sillä Failed Ones korjasi jälleen potin kotiin maalein 4-3, kasvattaen johtonsa otteluvoitoissa jo 2-0. Sarja seuraavan kerran katkolla Failedille.