Old & NotoriousOld & Notorious 3 0 4
RoversRovers 55% 55% 48%
Old & NotoriousOld & Notorious 44% 44% 51%
Liigakarsinnat

Kolmas ottelu kyseisten joukkueiden välillä alkamassa ja molemmat ottelut ovat olleet äärimmäisen tasaisia. Molemmat ottelut päättyivät roversien yhden maalin voittoihin 1-0 & 1-2

1. Erä.

ROV: Topham / Hän // kaa - Hara
O&N: Juus0 - Räpsy //sambu2 - Spears

(3:00) Erä ollut todella tasaista, eikä kumpikaan joukkue ole saanut pahoja maalipaikkoja

(5:47) notoriuksen maalilla ruuhkaa, mutta spears hoitaa.

1. Erä päättyy.

Rovers saves 0 poss 55%
Oldit saves 3 poss 44%

Tasaista vääntöä, Roversit saanut hyökätä pikkuisen enemmän, mutta oldit puolustanut todella tiiviisti ja oldit selvinnyt pahemmilta paikoilta.

2. Erä.

Toad kentälle --> kaa vaihtoon

(2:59) Hara syöttää ja Hän laukoo lämärillä ja peli on roverseille 1-0 todella upea maali!

(3:00) Saa nähdä kuinka paljon oldit avaa peliään, kun ovat tappioasemalla

(3:42) sambu2 pääsee puolittain läpi, laukoo takakulmaa kohti, mutta maalivahti torjuu!
Siinä olisi ollut tasoituksen paikka!

(5:31) Hän ja Hara saa passin, kun kiekko tulee maalinedessä olevalle Toadille, ja Toad siirtää kiekon ohi oldien veskarin ja peli on 2-0!

2. Erä päättyy

Rovers saves 2 poss 55%
Oldit saves 0 poss 44%

Tasaista vääntöä, ja molemmilla oli muutamia paikkoja, mutta Rovers pystyi hyödyntämään kerran oman paikkansa toisessa erässä.

3. Erä.

(1:14) Topham syöttää ja Toad tekee illan toisen, ja rovers siirtyy turvallisempaan 3-0 johtoasemaan.

(1:47) Spears & Sambu2 pääsee 2vs1 tilanteeseen, mutta Topham ottaa tilanteen hienosti.

(2:28) Toad syöttää, Topham vetää b-pisteeltä ja veska torjuu eteensä ja Hara vetää kiekon tyhjiin.

(3:03) Toad vetää takakulmaa kohti, mutta veska torjuu niukasti.

(5:02) Sambu2 yrittää päästä vetämään, mutta puolustus peittää hyvin, ja kiekko lipuu vain mokelle.

(5:15) Hän syöttää ja Hara vetää tarkasti takakulmaan ja peli 5-0

(5:25) Sambu2 yrittää harhautella moken ja tehdä maalin, mutta veskari pysyy mukana

3. Erä päättyy.

Rovers saves 3 poss 51%
Oldit saves 4 poss 48%

Roversit karkasi kolmannessa erässä tavoittamattomiin, ja voittaa näin ollen sarjan ja nousee liigaan! Oldit taas joutuu hakemaan vauhtia divarista.