Liigakarsintojen ensimmäinen osaottelu lähtee käyntiin Roversin ja Oldien kesken. Pelistä odotetaan tiukkaa ja tilanteiden odotetaan olevan nopeita.

0-1
0-1

ROV: Hara - Hän - Toad - Topham
O&N: Juus0 - Rudius - sambu2 - Spears

Ottelu lähtee käyntiin erään Rovers-nutussa olevan luistelukyvyttömyydestä. Erä eteni loppuun asti lähinnä tunnustelussa, molemmat joukkueet yrittivät välttää suurimpia virheitä eikä täten kentällä paljoa tapahtunut. Rovers miehitti keskialueen tiukasti ja kontrolloi sen takia peliä ehkä aavistuksen verran enemmän Oldien hakiessa hyökkäyksiinlähtöjä rauhallisesti. Kuten tulosveikkauksista huomattiin, yleisö spekuloi Oldien nöyryyttävän Roversia totaalisesti ottaen huntin.

01:41 1-0 by Hara (Hän, Toad) - Lättyä maalille ja parin pelaajan kautta pomppi etukulmaan, Oldien epäonneksi maali syntyi tuurilla.

Maalin jälkeen ottelu jatkuu tasaisena puolustuspainotteisena vääntönä. Molemmat joukkueet pyrkivät voittamaan hyvän puolustuksen kautta ja hyökkäys säilyy molemmin puolin sangen mielikuvituksettomana. Varsinaisesti hyviä maalipaikkoja ei ole nähty vielä yhtäkään, mutta viimeiseen erään niitä saattaa olla nähtävissä Oldien nostaessa karvaustaan.

01:19 sambulla oli siniviivalta tilaisuus vetää tyhjään maaliin Spearsin pelatessa maalivahdin ulos tilanteesta, mutta veto suuntautuu monta metriä ohi maalin etukulmasta.
03:57 sambu2 karkaa Tophamilta puolittaiseen läpiajoon, mutta kuti viuhuu jälleen ohi etukulmasta.
04:48 Toad pääsee maalin eteen aivan vapaaseen paikkaan tehdä, mutta syöttää autopassilla taaksepäin rannelaukauksen sijaan.
05:34 Toad pääsee läpiajoon Tophamin ja Haran hyvästä esityöstä ja vetää rannelaukauksella päätyplekseihin.

Yhteenveto: Pelin kulku jatkui suhteellisen pitkäveteisenä alusta loppuun asti molempien joukkueiden pelatessa varman päälle. Rovers nappasi 1-0 voiton ottaen sarjassa etumatkaa.