Tilastot

Old & NotoriousOld & Notorious - RoversRovers 5-2

Tehopisteet

Old & NotoriousOld & Notorious
Antrv 0+2=2 +3
Juus0 1+1=2 +3
Rudius 1+1=2 +3
sambu2 3+2=5 +3

RoversRovers
Brutus 0+2=2 -3
Jusa_66 1+1=2 -3
kaa 1+1=2 -3
Topham 0+0=0 -3

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
Old & NotoriousOld & Notorious 2 2 2
RoversRovers 4 2 2
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Old & NotoriousOld & Notorious 52% 46% 52%
RoversRovers 47% 53% 47%
Raportti
Jouh. Elikkäs divaricupin C lohkon ottelu alkamassa jossa vastakkain asettuvat nopat vs rovers. Nopilla yksi tappio alla cupissa, roversseilla taas voitto. Nopat ovat mielestäni yksi varma jatkoonpääsijä C lohkossa, mutta pelataan nyt ne pelit eka. Oma veikkaukseni peliin on 6-1, nopat puolustavat tarkasti eikä näin päästä roveja vetopaikoille ja luotan sambu2/huuru2/munkki2 sen verran, että iskee varmasti hattutempun jos toisenkin. Kuitenkin, jos rovet saavat maalipaikoista sisään hyvällä% voi veikkaukseni mennä pieleen pahemman kerran.

1.erä
Peli alkaa ja aloituksessa juus0 sekä topham. rovet vievät aloituksen, mutta rudi lagaa eikä päästä vielä aloittamaan tätä jännitysnäytelmää. NOIN! Peli jatkuu, nopat saavat karvattua heti kiekon ja näin aloittavat shownsa. Kädet oli jo katossa kun rudi oli läpiajossa sambun huikeasta esityöstä, mutta topham lagas. Näin ollen minulle jää aikaa jauhaa tässä paskaa pelin ollessa tauolla.. Se siitä, jatkuu kuitenkin heti. Ensimmäinen minuutti takana ja nyt päästään vasta pelaamaan kunnolla. Nopat 2v1, sambu laukoo Tyrväysmäisesti päin mokkea eikä päästä vielä laulamaan gonna fly now. Hetkeä myöhemmin sambu2 kuitenkin syöttää anti-tyrväysmäisesti rudille takatolpalle joka laittaa viileästi kiekon reppuun. np: Gonna fly now.
1-0 Rudius, sambu, Antrv

Peli siirtyy heti noppien päätyyn, pientä vaaratonta myllyä ja brutus on goalie area. Aloituksen jälkeen siirrytäänkin heti rovejen päätyyn, hetki pelaillaan ja nopat 2v1, sambu päättää taas laukoa mutta samallainen ripuli kuin edeltäjänsä. Nopat kuitenkin hallitsevat joten tuo tuhlailu ei vielä ainakaan ole koitunut kohtalokkaaksi.

4 minuuttia noppien myllyä takana, jossa nopilla ollut muutama hyvä paikka iskeä ja lähteä karkumatkalle, mutta eivät ole saaneet sisään. Rovet ovat se sijaan olleet ihan vastaantulijoita. Toivottavasti saisi pelin paremmin kulkemaan. Yhdenpään peliä ei ole kiva raportoida.

SAMBU2 LÄPIAJOSSA, tähtää ja ampuu. Ja tekee myös maalin! kolmas kerta todensanoo. Mutta missä olivat roven pakit? Tai koko orkesteri?
2-0, sambu, rudius, juus0

ERÄ LOPPUU! Mentiin aika noppien hallinnassa ja näin ollen 2-0 tulos ihan oikeutettu. Rovejen pitää saada kärkky2 otettua, jos haluavat peliin mukaan. Kuitenkin 2 erää aikaa joten mitä vaan voi tapahtua.

2.erä
Erä alkaa rovejen hallinnassa, kun melkeen minuutti ollaan pelattu noppien päätyyn. Kuitenkin pahoilta maalipaikoilta ollaan vältytty ja noppien kuuluisa sumppu on hoitanut tähän astisen työnsä erinomaisesti. Eikä olla kertaakaan kulutettu omassa päässä.! Sambun pääsee ampumaan puoltoist minsan kohalla läheltä, mutta ampuu etutolppaan. 1/4. sambu2 yrittää pitää jusaa pellenä, mutta jusa kuitankin saa karvattua kiekon helposti pois. Aikamoista pomputtelua on päästä päähän minuutin ajan menty, perus kakkoserän neppailua. juus0 yrittää vapauttaa sambun läpiajoon, mutta sambulla tyrväysmode /on, joten kiekko valuu mokelle. Noppie noppa4 toimii pelikirjamaisesti, eikä roverssien vetopassit pääse noppien pakkeja pidemmälle. OIJOI! Topham menettää kiekon huuru2 joka karvaa hienosti, nopat pääsevät 2v1 ja snipu2 laukoo tarkasti takakulmaan. Nättiä.
3-0, welcome to the sambu show.

Toinen erä oli aikamoista lönköttelyä päädystä päätyyn, noppien sumppu toimii eikä sambun snipussakaan ole valittamista. On onnistunut tärkeistä paikoista muutamaa tuhlailua lukuunottamatta ja näin nopat ovat ansaitussa 3-0 johdossa.

3.erä
Sumppu toimii ja karavaani kulkee. Nopat pelaavat varmoilla ja maltilla, joten rovet eivät saa kiekkoa itselleen ja jos saavat niin eivät pääse maalintekopaikoille.
Nopilla hyvä maalintekopaikka jossa sambu tuo kiekon alueelle, olisi voinut vetää tai syöttää, mutta ei tehnyt mitään. Veikkaan lagaamista, mutta sambun tuntien voidaan myös puhua jäätymisestä. Hetkeä myöhemmin rovet pääsevät kuin pääsevätkin maalintekopaikalle, mutta juuri kun veto lähti Antrv karvaa hienosti.
sambu2 ampuu seuraavasta tilanteesta beeltä, mutta ohi. EI PERKELE. Roveilla millin päässä maali, en tiedä miten ei edes mennyt, kai nopat saivat jotekin siivottua kiekon juuri maaliviivalta pois. Nyt oli hyvää tuuria mukana nopilla.
Antrv ei saa maaliin joten ***violent behavior by Antrv
juuri kuin kirjoitin, sambu2 iskee illan kolmannensa ja peli on 4-0. Tämä on lopun alkua roversseille.
4-0 sambu show.
Ja juuri kun kirjoitin edellistä maalia niin noppien nolla murtuu ja 4-1 ja hetkeä myöhemmin 5-1. Johan alko tulemaan maaleja liukuhihnalta. Mainittavaa on, että noppien pakki juus0 teki maalin, harmikseni en nähnyt millainen snipu (ripuli) oli kyseessä.
Ja rovers onessa ja näin peli 5-2. Missä oli noppien pakit?

Ja näin peli on ohi ja nopat ottavat cupin ensimmäinen voittonsa ja Rovers avaustappions. GG.

*** sambu2
** Juus0
* Antrv
Tietoja
Tuomari: Capu
Lisätty: 08.12.2013 21:00

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.