Gaattori 0+0=0
Jack 0+0=0
locs 0+0=0
naapi 0+0=0

kello näyttää 14:22 ja ballito on saapunu tänne kauniisee nightmaren kotihalliin! kotijoukkueen kokoonpanoon on tullut pieni muutos, ja tänään alempana pakkina aloittaa vanha konkari kozel!!! myös zurpa on löytänyt nightmaren kotihalliin NT:ffältä eli Ninalta. sukunimeä en muista mutta toivotaan että zurpa muistaa. vierasjoukkueen kokoonpano on perus aller gaattori naapi ja grip!
dodii alkulämmittelyt vedetty ja it's time to take fläppitaulu esiin ja kohta lähetää kentälle aloittamaaan ensimmäine erä! tuomarina toimii tuttu jouko pynnönen, ja yläkerrassa selostaa tipziiii ja kirjottaa raportin!

1. erä:

00:10 paitsio by nightmare: väiski tekee tahallisen paitsion koska ballito lagaa!
01:00 2v0 JEBSU JA DARP ONESSA, MUTTA AIVAN ILMIÖMÄINEN TORJUNTA BALLITON MOKELTA!
01:45 väiski pääsee vetämään hyvältä sektorilta mutta balliton mokke o aivan liekeissssssä!
02:28 paitsio by nightmare! peli on selkeesti pyöriny vain balliton päädyssä
03:30 2v1 hyökkäys, jebsu kynää kynääää SYÖTTÄÄ DARPILLE MUTTA BALLITON MOKE OTTAA TAAS KIINNI
05:09 paitsio by nightmare, ja alotuksen jälkee nightmarella hyvä paikka, mutta aller torjuu tämän yrityksen, ja säästelee veskaria
05:52 1-0 VÄISKI (jebsu,kozel) NAITMEER TEKEE AVAUSMAALIN! jebsu tekee pasuhyrriii kozelin kaa ja syöttää väiskille ja väiskil sellane novimaalipaikka ;D ja väiski ei vetäny ohi tälläkertaa, vaan teki maalin ja katsomo huutaaa VÄIIIISKIÄ
06:00 TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT erä päätty!

nm saves 1 poss 61
blo saves 3 poss 38

zurpa saapuu vaihtoaitioon haistelee peliaikaa, ja samalla retale soittaa ja kysyyyy tarviiks sen tulla pelaaa
01:04 jebsu käy violenttamassa moken!
01:20 JEBSU VÄISKI PASS KUVIO, VÄISKILLÄ MELKEEN TYHJÄTTT MUTTA KLOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
02:30 NAAPI YKÄLÄPI MUTTA KLOPPPPPPPPPPP
03:30 hirveetä myllyä balliton päädys
03:45 DARP SYÖTTÄÄÄ JEBSULLE TYHJIIN, mutta aller sai juuri mailan väliin
04:20 jebsulla paikka mutta balliton moke seivaa jälleenkerran!
04:42 darp hakee avausmaalia yksilösuorituksella, mutta loppuu siihe et tulee ja tappaa moken
05:01 2-0 VÄISKI hitto ku en nähny! ;D katoin jotai muut juttuu, mut näin sillee vähäse et väiski veti jostai aika kaukaa ja se uppos!
05:14 jebsu käy taas moken juttusil..... pelikatko
06:00 TÖÖÖÖÖÖÖÖT toka erä päätty :D eräst senverra et naitmare pyöritti aika pahasti ballioooo... ballito pääs ehk 3x maren alueelle! balliton moke ollu kyl ottelun kirkkaimpii tähtiii!

nm saves 2 poss 55
blo saves 7 poss 44

saas nähä pääseekö zurpa 3. eräs kentälle!

00:30 gaattoril oli joku paikka!!! en nähny mut näin et se taisteli ja huus vittu sanan nii kovaa et kuulu tänne helsinkii asti!
01:20 JEBSU NOUSEE RÖYKEESTI KULMAST TULEE TULEE TULEEE VETÄÄ MUT MOKE TORJUUUUUUUU
02:25 darp vetää b pisteeltä, moke torjuu ja sylkee etee mut aller hoitaaaa riparin
lico saapu katsomoo ja pitää katsomon mukana pelissä'!!!!!!!
04:06 3-0 JEBSU(DARP) 2V1 HYÖKKÄYS, DARP HEITTÄÄ JALKAKYNÄN, ALLER SERVATTU, SEN JÄLKEE ONE JA TÖÖÖÖÖT, JEBSU SIIIIIIIIIIRTÄÄÄ, JEBSU SIIIIIIIIRTÄÄÄÄ KIEKON MAALIIIN TOLPAN KAUTTA
05:07 pitkä kiekko
05:12 4-0 JEBSU(VÄISKI) alotuksen jälkee EN NÄHNY MAALII KU PITI KICK PEELOJ, MUT KUULIN ÄÄNIST EI TSIK TSIK TÖÖÖÖT, ELI ONE
05:40 5-0 DARP(JEBSU, KOZEL) en taaskaa nähny maalia kuu peelot oli vähä vauhis, mut äänist kuulin taas et TSIK TSIK TÖÖÖÖÖT, eli one maali
06:00 TÖÖÖÖÖÖT ppeli loppu, jebsu kyl kävi lopus TAAAAAAAAAAAAAAS JÄLLLLLEEEN KERRAN MOKEN JUTTUSIL, MIKÄ TÄTÄ JEBSUUU VAIVAAAAAA.

nm saves 5 poss 53
blo saves 9 poss 46

se oli sellane ottelu!!!!!!!!!!!!! naitmare pyöri ehk 18 minuutista 13min balliton päädys, ja 2 min keskialueel, ja ballito 3 min maren alueel!! ehk emt ;D

maren ottelun paras pelaaja: oliha noi kaikki aika hyvii, mut KOZEL oli maren paras pelaaja! vaik ballito ei päässy pyörittää hirveesti nii silti!!! kummiski kozel kuukauden tauon jälkee ja pelas viel siskon koneel ja viel 0+2 tehoil, EI PAHA EI PAHA!
balliton ottelun paras pelaaja: njoo oliha toi moke aika hyvä, torju kival rosentil noit varmoi maalipaikkoi, mut en anna sille mitää täl kertaa! gaattori oli balliton paras pelaaja! teki sitä duunii molempiiii päihi. tosi hyvä pelaa!!!!

naitmare ei selkeestikkää ollu tyytyväisiii tuloksee, ja zurpa pakotti pojat harjoittelemaan, kun taas ballito lähti hyvin mielin dösään, ja himaan! ktsmo
Tuomari: tipzi
Lisätty: 02.06.2010 15:05