Voodoo PeopleVoodoo People - Avellino CapellierAvellino Capellier 2-4

Darkki 2+1=3
santoz 0+0=0
Sean 1+2=3
weza 1+1=2

Alkamassa kiekkoliigan kiimaa, kun Voodoo People ja Avellino Capellier kohtaavat toisensa. Edellinen kohtaaminen päättyi VP:n 3-2 voittoon, entäs nyt? Tekeekö Sean taikojansa vai onko Eyemou hurjassa vireessä?

AVE liikuttaa hienosti kiekkoa kunnes....
*** icing by Avellino Capellier
00:41 - weza pääseee karkuuuun !
00:44 - 1-0 by weza (1+0) - Karmaiseva virhe Voodoon viivapelaajilta, weza helposti karkuun ja tykitys b-pisteeltä komia laukaus.
01:45 - Kiekko pyörii Voodoo Peoplen päädyssä.
02:22 - Eyemoun huikea veto, mutta Avellino-miehet blokkaavat.
02:45 - Eyemoun vedot ovat hieman laiskoja...
03:06 - Sean on päästä karkuun.
03:10 - 0-2 by Darkki (1+0) Sean (0+1) - Seanin irtioton jälkitilanteesta Darkki pommittaa Avellinon kahden maalin karku matkalle.
04:20 - 1-2 by Hossa (1+0) - Hyvän VP:n pyörityksen jälkeen Hossa pommittaa sinisen ja b-pisteen väliltä armottoman pommin yläkulmaan, varmasti yksi komeimmista maaleista tällä kaudella !
04:48 - Sean on upottaa kiekon maaliin etukulmasta.
05:12 - Eyemou pääsee kiepauttamaan kaksi kertaa vanhanaikasen, ei mene sisään.
05:35 - Santozin karmaiseva virhe, aivan ei saa VP kuitattua.

saves: 2/4 poss: 47/52

Ensimmäisen erän alun hallitsi Avellino, mutta Voodoo People rupesi painamaan erän lopussa todella kovaa päälle.

2.erä:

01:50 - Sean puikkelehtii näppärästi ja pääsee vetopaikalla ! Hossa blokkaa.
02:42 - Sean menettää kiekon hyökkäysalueella, VP:n 2v1-hyökkäys. Ei maalia.
03:54 - Avellinoille avautuu tilaisuus 2v1-hyökkäykseen mutta VP:n puolustus hoitaa.
Voodoo People painaa hurjasti päälle.

saves: 0/2 poss: 56/43

2.erää hallitsi Voodoo People, he rakensivat loistavia maalintekopaikkoja mutta tällä kertaa ei uponnut. Myös Avellino Capellierilla oli omat paikkansa lisätä johtoa.

3.erä:

00:26 - 1-3 by Darkki (2+0) Sean (0+2) - Tiukkaa taistelua keskialueella kiekosta, Ave kaivaa sen ja Seanin kaunis ja näppärä autopass löytää Darkin jolla helppo työ pistää kiekko verkon perukoille ! Onko VP:n selkäranka nyt taitettu?
01:34 - 1-4 by Sean (1+2) Darkki (2+1) weza (1+1) - Hienosti rakennettu paikka josta Sean rankaisee !
01:49 - Hyviä paikkoja VP:llä kaventaa johtoa mutta mitään tulosta ei saada aikaiseksi ja piku vetää violentit.
02:06 - Hossa pommittaa jälleen hyvän laukauksen viivasta mutta Hextall pelastaa.
02:32 - 2-4 by Letti (1+0) - Painostuksen päätteeksi Letti kaventaa !
03:14 - Sean tykittää b-pisteeltä, mutta hyvin pelannut Hossa blokkaa.
04:40 - weza tykittää siniseltä, melko turha veto.
05:03 - Letti tykittää kovaa b-pisteeltä, ei aivan mene.
05:20 - weza saa melkein kieputettua kiekon maaliin ei onnistu.
05:30 - VP:n huikea maalinteko paikka ei onnistu samalla SEAN KARKAA LÄPIAJOON !
05:40 - Sean ja suuren suuri KLOP.

saves 3/4 poss: 47/52

3.erä oli loistavaa kiekkoilua, avointa ja sillai. Mukavaa peliä ja tasaista vääntöä, mutta Avellino Capellier otti pisteet kotiin.

*** Sean - Kertakaikkisen loistavaa peliä.
** Hossa - VP:n timantti tässä ottelussa
* santoz - Pelasi hyvin.

Seanin kommentti pelistä:"Kovin paino voodoot päälle, mut onnistuttiin peittämään kohtuu hyvin niiden maalipaikat ps. hosa on yv."
Tuomari: Lehtonen
Lisätty: 11.05.2010 20:12