Fc KilpailijatFc Kilpailijat - EuropeEurope 8-3

Dufva 0+1=1
Endure 0+2=2
Iko 0+1=1
Zhap 3+0=3

Europella on alla 3 tappiota, kun taas Kilpureilla on kaksi 3-3 tasapeliä. Uskon, että Europe ottaa ensimmäisen pisteen ja peli päättyy 3-3
koska Setti-Todd-Jerri kolmikko taas mukana pelaamassa.

Dalla vetää laidasta ja kiekko kimpoaa maalin eteen, mutta puolustus kerkeää väliin ennen, kuin Todd sutii kiekon sisään
Jerri hakee vanhanaikasta
Jerrin veto peitetään viime hetkellä
2vs1, mutta allue ei saa etukulmasta kiekkoa reppuun
Todd ampuu vätän ohi
Jerriltä veto laidasta, mutta veska nappaa
4.46 1-0 by Todd (Dalla16, Jerri) Dallalta kiekko keskeltä laitaan, josta Todd tällää ykköselä etukulmaan
5.51 2-0 by Jerri (Dalla16, Todd) Hyvä vastahyökkäys ja Jerri leipoo vetosyötöllä maalille, josta kiekko pomppaa Toddin lavan kautta pussiin

*** PERIOD 1/3 OVER, score: Fc Kilpailijat 2 - 0 Europe
*** Fc Kilpailijat saves: 2, poss: 55%
*** Europe saves: 2, poss: 44%

Erän alku selvästi Kilpureiden, jonka jälkeen viihdyttävää päästä päähän kiekko, jossa Kilpurit olivat etevämpiä. Paikkoja oli molemmilla, mutta kilpureilla enemmän ja
muutenkin mielestäni ansaittu johto.

0.19 3-0 by Jerri (Dalla16, Joonan) Dallalta pitkä avaus ja Jerri haastaa 1vs1 ja iskee
Endure kuljettaa kiekon maalin, mutta tuomaristo on pihalla tilanteesta
Jerri puolittain läpi, mutta veto ei uppoa
Jerriltä tolppa ja todd sutii ohi takatolpalta, mutta...
1.41 4-0 by Todd - hän kiertää maalin ja iskee vanhanaikasella
alluella hyvä vetopaikka
2.29 4-1 by allue - väkisi kulmasta maalille ja takakulmaan veto
3.03 5-1 by Todd (Jerri, Dalla16) Jälleen vastaisku Todd lähtee haastamaan pakkeja ja saa tarpeeksi tilaa vedolle
Setti kentälle
3.46 5-2 by allue (Dufva, Endure) Allue kynäilee ja veto etukulmasta sisään
allue kilauttaa tolppaan
4.03 6-2 by Todd - Edellisen hyökkäyksen vastaiskusta Jerri vetopassilla maalille, mutta maali syödään
4.09 7-2 by Jerri (Todd) Hirveetä hölmöilyä ja Jerri pääsee aivan vapaaseen vetopaikkaan
Endurella hyvä vetopaikka
allue haastaa hyvin, mutta ei saa veskan edestä enää ohi kiekkoa
Liima kilpajaiset Kilpurimaalilla, joka ei johda mihinkään

*** PERIOD 2/3 OVER, score: Fc Kilpailijat 7 - 2 Europe
*** Fc Kilpailijat saves: 6, poss: 57%
*** Europe saves: 2, poss: 42%

Europen peli hajos käsiin. Aivan liikaa vastahyökkäyksiä ja muuta kivaa. Ei tällä puolustamisella pelejä voiteta.

alluella hyvä paikka
Setin avaus Europelle, mutta allue ei saa sisään
Toddilla erinomainen vetopaika ei uppoa
Setti menettää kiekon, mutta allue ei vielä kiitä
3.26 7-3 by allue (Bromand, Endure) Hieno kuvio, jossa Bromand syöttää viivasta keskelle pysähtyneelle alluell joka vetää keskelle ja kovaa
*** violent behavior by Dufva
*** offside by Europe
2vs1 ja Jerri kilauttaa tolppaan
5.40 8-3 by Dalla16 (Jerri, Todd) 2vs0 ja onella sisään

*** MATCH OVER, score: Fc Kilpailijat 8 - 3 Europe
*** Fc Kilpailijat saves: 5, poss: 51%, points: Todd: 4+3 Dalla16: 1+4 Joonan: 0+1 Jerri: 3+3
*** Europe saves: 4, poss: 48%, points: allue: 3+0 Endure: 0+2 Dufva: 0+1 Bromand: 0+1

Vika erä selvästi Europeiden paras, mutta pelihän oli jo menetetty aikoja sitten. Vika erä läiskittiin. Kilpureilta ihan hyvää viimeistelyä ja Europelta aika heikkoa