Voodoo PeopleVoodoo People - Miesten keskenMiesten kesken 2-2

Habanzo 1+1=2
illmac 0+0=0
m1rr1 0+1=1
Omena 1+1=2

Voodoot ovat aloittaneet kauden vakuuttavalla 3 ottelun voittoputkella. Kun taas Miehet pelasivat juuri äsken ensimmäisen pelinsä, mistä tuloksena tiukka tappio Roikkulämylle.

Voodoilta hyvä riisto keskialueella, mutta pikun veto ei uppoa
pikulla toinenkin vetopaikka
2vs1 mutta MZA ei saa kiekkoa sisään laidasta
Voodoilla painostuksen poikanen, mutta Miehet pysyvät tiukkana
Omena lagaa
4.41 0-1 by Hbnzo (Omena, Kashmir) 3vs1, pakki parilla passilla pihalle ja kiekko onetimeristä etukulmaan
pikulta hyvä veto
Hyvä kuvio voodoilta, mutta pikun veto ei löydä vieläkään osoitetta
3vs1 mutta Kashmir hoitaa

*** PERIOD 1/3 OVER
*** Voodoo People saves: 1, poss: 59%
*** Miesten kesken saves: 6, poss: 40%

Voodoiden erä kaikkien tilastojen ja paikkojen valossa, mutta ruuti oli märkää. Miehet käyttivät ainoan todellisen paikkansa tehokkasti

Bisc jatkaa penkillä
hyvä zippi MZAlta maalille, mutta kiekko ei jää pikun lapaan ja puolustus hoitaa tilanteen
Jonkka kilauttaa tolppaan
pikun veto hyvään maskiin, mutta pakin kautta veskalle
Omenalta hyvä passi keskelle, mutta Voodoo puolustus lukee tilanteen hyvin ja kerkeää peittämään tyhjän maalin
MZA sutii etutolpalta ohi
Hossa menettää kulmasta, mutta Hbnzo kilauttaa tolppaan

*** PERIOD 2/3 OVER
*** Voodoo People saves: 1, poss: 49%
*** Miesten kesken saves: 3, poss: 50%

Tasasempi erä, vaikka edelleen Voodoot pyöritti, ehkä enemmän. Vaarallisia maalintekopaikkoja oli kuitenkin vähemmän, kuin ekassa erässä.

Shefkillä hyvä vetopaikka, mutta päin veskaa
piku saa vahingossa kiekon, mutta veto päin pakkia
voodoo päädyssä kilahtaa tolppa, muuta en nähnykkäää
pikulta tolppa, mutta veska mukana
1.35 1-1 by -piku- (Shefki, MZA) No nyt se piku sitte osuu. MZAlta keskelle Shefkiltä laitaan pikulle, joka tällää takakulmaan
pikulta tolppa
Voodoilla pari vaarallisen näköstä paikantynkää, mutta kiekko viedään ennen vetoa
Jonkalta ok veto veskan hanskaan
Pikulta pari kynää ja hyvö veto, mutta omena pelastaa veskan seläntakaa
Hbnzo puolittain läpi, mutta veto veskalle
5.31 2-1 by MZA (-piku-, Hossa) piku vetää ja MZA sutii riparin sisään
5.51 2-2 by Omena (Hbnzo) Voodoiden varma voitto valuu käsistä, kun pomppukiekko päätyy Omenan lapaan, joka tällää kiekon helposti sisään

*** MATCH OVER
*** Voodoo People saves: 5, poss: 56%
*** Miesten kesken saves: 3, poss: 43%

Vika erä taas vähän selvemmin Voodoiden hallintaa. Kokonaisuudessaan Voodoiden peli, mutta ei loistava viimeistely, turhautuminen(?), sen takia vastari ja pomppukiekko antoivat Miehille mahdollisuuden.
Voiton avaimet annettiin jo Voodoiden käteen, mutta pienen huolimattomuuden takia pisteet jaettiin tasan.