J-J 2+2
Sute 2+3

3:20 0-1 Sute (Finlander, Darko) - Lagimaali

3:36 1-1 zorero - paikkaus

4:15 1-2 J-J (Finlander, Sute) - J-J kikkailee, käyttää Finladerillä päästäkseen pakista ohi ja tinttaa kiekon pömpeliin kenenkään estelemättä.

4:56 1-3 J-J (Darko) - J-J yrittää tavoittaa vasemmasta kulmasta Darkoa maalilta, kiekko jää maalin eteen pyörimään, josta J-J raastaa itsensä tekemään maalin.

5:41 1-4 Finlander (Darko, Sute) - Kiekko pyörii mallikkaasti Oldien toimesta hyökkäysalueella ja Finlanderin viivakuti uppoaa J-J:n ollessa maskissa.

Sulttaanit 4 35%
Old & Notorious 3 64%

Oldien hallintaa kiekon kanssa, sultuillakin oli paikkansa vastahyökkäyksien ansiosta.

6:16 2-4 zorero (Kopitarr) - Sultut painostaa, 3v2 josta zorero käy laukauksen jälkeen siivoamassa omat riparit sisään.

7:48 3-4 juju - juju pöyrii maalin takana ja ihmeellisesti kiekko yhtäkkiä pompsahtaa maalivahdin ohitse. Olisiko lie ollut oma?

9:15 4-4 zorero (juju, Juhaldo7) - 3v2, josta oivalla syötöllä syntyy 2v1, zorero ei tällä kertaa erehdy ja laukoo etukulmasta sisään.

10:18 5-4 juju (Juhaldo7) - Laukaus pysähtyy puolustajaan, josta nopeasti syntyy 2v1, juju iskee läheltä oikealta kiekon takankulmaan.

11:08 5-5 Sute (J-J) - Hyvää maskia ja suten kuti löytää tiensä verkon perukoille.

11:30 5-6 darko (J-J, Sute) J-J:n hieno passi löytää tiensä kaukaa takatolpalla kyttäävälle Darkolle, joka vie kiekon maaliin.

Sulttaanit 2 40%
Old & Notorius 5 59%

Taisi oldien pelaajille tulla hyvän olon tunne ja sultut keuli rinnalle sekä ohi. Sitten sultuille taisi käydä sama efekti ja alle puoleen minuuttiin Oldit siirtyivätkin maalin johtoasemaan.

Ei tilastomerkintöjä

Sulttaanit 1 38%
Old & Notorious 5 61%

Oldit lähti puolustamaan yhden maalin johtoa ja se piti, vaikka kiekko pariin otteeseen kävi äärimmäisen lähellä Oldien maalia.

YHTEENVETO: Oldit hallitsi kiekon kanssa lähes koko ottelun, mutta Oldien joukkuepuolustus oli kaikin puolin niin paskaa toiseen erään lähettäessä, että lopputulos oli tämä. Sulttaanien vastahyökkäystaktiikka kantoi myös hedelmää, mutta toisen erän lopun uinahus johtoasemassa siivitti Oldien voittoon tällä kertaa.

Sulttaanit: 4+2+1=8 8/14 57,1% / 37,7%