NemesisNemesis - Elite RazorElite Razor 5-2

messias 1+0=1
Sedien 0+1=1
tonii 1+1=2
Wakke 0+0=0

Alkamassa Kiekkodivari ottelu Nemesiksen sekä Elite Razorin välillä. Nemesis pelaa debyyttikauttaan divarissa, kun taas ER on hakannut divaria jo useamman vuoden. ER:n alkukausi ei ole ollut vakuuttava, 6 peliä ja vain yksi voitto. Jokohan nyt aukeais?
Nemesiksellä melkeinpä sama homma. He eivät saaneet yhtään maalia aikaiseksi kolmessa ensimmäisessä divaripelissä, mutta viimepeli osoitti jo heräämisen merkkejä. ER:n puolelta esiin voisi nostaa maalitykki toniin, joka johtaakin ER:n sisäistä pistepörssiä. Nemesiksen johtavia pelaajia on alempi puolustaja Letangi joka siirtyi Nightmaresta vahvistamaan Nemesistä.

1. Erä

-Ei tilastomerkintöjä

Aika vaisua kiekkoa tarjosi ensimmäinen erä. Kumpikaan ei saanut kunnon maalitekopaikkoja ja muutenkin peli oli jotenkin löllöä.

2. Erä

0:07 1-0 by Sebr (Calja, Brandy) :: Ensimmäinen maali näkee päivänvalon, kun Sebr kiepauttaa vanhanaikaisella kiken häkkiin.
1:56 2-0 by Brandy (Calja) :: Komea veto Brandylta joka varmistaa Nemesiksen 2-0 johtoaseman.

Toinen erä alkoi jo näyttää peliltä johtuen Nemesiksen salamamaalista. ER:n peli oli kuitenkin vielä jotenkin tukkoista eivätkä he saaneet tässäkään erässä yhtään maalintekopaikkaa. Nemesis loi taas muutamia kivoja paikkoja, mutta lisämaaleja ei 2-0 jälkeen tullut.

3. Erä

2:59 3-0 by Brandy (Sebr, Calja) :: Jawner ryntää -> Nemesis saa 2vs1 hyökkäyksen ja Sebr kääntää selän takaa ovelan syötön Brandylle joka pistää tyhjiin.
3:44 4-0 by Sebr (Brandy) :: Sedien menettää hyökkäyssiniviivalla ja Nemesis jälleen 2vs1, tällä kertaa Sebr päätyy vetoon ja sehän uppoaa!
3:54 4-1 by tonii :: Ei nähny mut varmaa joku räkänen
5:02 4-2 by Rubi (tonii, Sedien) :: ER pääsee 2vs1 hyökkäykseen josta Rubi tällää b-pisteeltä 4-2 kavennuksen.
5:55 5-2 by Calja (Brandy, Sebr) :: Sebr kynää josta one -> Brandy passaa ja Calja tg.

Kokonaisuudessaan peli oli ihan hyvä varsinkin Nemesikseltä. ER ei saanut kuin pari maalintekopaikkaa ja Nemesis oli muutenkin terävämpi joten ansaitut pisteet Nemesikselle.

Peli pelattiin ennen dl, mutta sivut oli kaatuneena nii uppaus tapahtu vast ny. ;P