Helsingin JokeritHelsingin Jokerit - Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics 2-3

0-0
tiukkaa vääntöä puolelta toiselle ja maalintekopaikkoja oli molemmilla mutta tolpat ja pakit pelastivat tällä kertaa, ehkä hienoinen painostus Jokereilla tässä erässä.Loppujen lopuksi viihdyttävä erä!
2.erä
0-0
1-0 Tumppi (1+0) nevis (0+1) Hossa (0+1) Tumppi laukoo B-pisteen kaarelta tarkasti alakulmaan, maali oli jo hetken aikaa leijaillut ilmassa.
2-0 nevis (1+1) Hossa (0+2) Tumppi (1+1) ohi meni typosin jotain ircissä :(-
2-1 Gaizka 1+0 kipsu 0+1 teista 0+1 acan "vastaisku" pelattiin gaizkalla B-pisteelle josta Gaizka upotti varmalla kädellä.
__ peli oli vieläkin pientä hakemista, mutta Jokerit saivat paremmin tehtyä omista paikoistaan.
3.erä
2-2 Gaizka (2+0) kipsu (0+2) shabe (0+1) pienen painostuksen tulos jossa Gaizkalle pelattiin vetopaikka maskimiehen kera ja Gaizka kiitti ja kuittasi.
2-3 Teisa (1+1) Shabe (0+2) Gaizka (2+1) Gaizka avaisi pitkällä ja shabe ja Teisa kiittivät ja toivat voiton ACA:lle, muutenki ottelu oli mukavan viihdyttävä ja tarjosi katsojille varmasti viihdettä koko ottelun ajalta.
Tuomari: vichy
Lisätty: 25.01.2009 18:48