3.10 Kesis pääsee vetää p-pisten kaarelta, menee vielä blokkaamaan tuleen Jokerin läpi, mutta moke kestää.
4.00 madonna tolppaan ja olikohan kesis tyhjistä ohitte. *yleisö kohisee*
pulsu pääsee kokeileen hyvästä paikasta ja moke liimaa.

jokerit pääsee peliin mukaan erän lopussa ja luo painetta Ajaxin päätyä kohti.
He-man pääsee vetään tomekin loistavasta passista, mutta moke liimaa vaikka liukuu kohti toista nurkkaa.

Total: Tasaista taitoluistelua kummaltakin joukkueelta. Ajaxin hyökkäsi pitkästi eikä luovuttanut kiekkoa, rakensi enemmän peliä.
possessiot eivät anna oikeaa kuvaa erästä vaikka Ajax sitä lievästi hallitsikin.
ajax: saves 1 60%
hj: saves 5 39%

1.00 (1-0) Hieno kuvio ajaxilta kiekko liikkuu ja takamies tällää maskissa olleen moken yli takayläkulmaan. 1+0 MZA, 0+1 D.Beckham, 0+1 Madonna46

1.55 (2-0)JoKeR kadottaa kiekon kulmassa ja beckham kuittaa virheen maalin kulmalta. 1+1 D.Beckham, 0+2 Madonna46

Helsingin jokerit on toisessa erässä aivan jäässä, mutta pieni pilkahdus vaarallisuudesta nähdään ennen erän puolta väliä kun hienon kuvion jälkeen Tomekin veto painuu karvan verran ohi.
Heti Jokereiden huipputilanteen jälkeen ajaxi iskee.
(3-0) Moke maskissa ja veto melkein tyhjiin 1+2 Madonna.

Jokerit eivät meinaa saada millään peliä kulkeen, jälleen ajax pyörittää peliä Jokeri päädyssä.
Hienon Ajaxi kuvion jälkeen Pulsu pääsee vetämään, mutta joker torjuu vedon.

4.40 stbk laukoo pienestä kulmasta etutolppaan.

5.20 stbk heittää päädyn kautta passin ja tome jatkaa He-Manille, mutta päin menee. Tuli aika yllättäen tomen passi.

Total: Ajaxi pyöritti peliä edelleenkin pitkillä hyökkäyksillä ja kiirettähän ei ole kun johto on itsellä aika turvallinen 3-0 johto.
Ajaxin erä.

Ajax: saves 2 Poss 62%
hj: saves 4 poss 37

1.23 (4-0) Pulsu pelaa MZA läpi loistavalla lätyllä, tolpan kautta sisään. 2+0 MZA, 1+1 pulsu, 1+3 Madonna46
(5-0) Heti perään pulsu käy itse laittamassa. 2+1 Pulsu 0+1 Kesis

Jokerit löytää jälleen pelihuumorin vai onko Ajaxilla jo noussut hattuun, pyöritystä Ajaxi alueella, mutta veto kilpistyy pakkiin.

3.30 seuraava tilanne stbk pääsee kokeileen, mutta moke liimaa.

stbk ampuu kulmasta tomekkia päähän, mutta tome pukkaaa moken syliin.

stbk pääsee koittamaan maskiin, mutta suoraan syliin.

Pelin lopussa vielä pulsu läpi, mutta syliin veto.

Ajax: saves 4 poss 57%
hj: saves 3 poss 42%

Ajaxi hallitsi selvästi peliä prosentit ei kerro ihan totuutta, mutta Ajaxi jakso jauhaa, niin kauan että löyty paikka mistä mennä.
Jokerit puski päätään seinään Ajaxin puolustukseen, missä hyökkääjät oli hyvin tukemassa puolustusta.
Tuomari: Zakka
Lisätty: 12.11.2008 23:37