Letti & Hai
Joukkuepuolustus
Insomnium

1.erä

01.22 0-1 Letti (Hai, Samila) - Hai laittaa maalin takaa syötön Letille joka laukoo ja seuraa oman riparinsa vieden näin Mensat johtoon, 0-1.

01.50 1-1 Kytis (Insomnium) - Insomnium karvaa kiekon ja tarjoilee Kytikselle tyhjän maalin ja eihän konkari erehdy vaan tasoittaa pelin, 1-1.

05.55 1-2 Letti (Samila) - Letti osoittaa miksi kannattaa pelata jopa viimeiset sekunnit tarkkaan, Samila tekee loistomaskin ja Letti laukoo kaukaa tärkeään paikkaan Mensan johtolukemat 1-2.

3.erä

00.16 2-2 Kytis (Insomnium) - Kytis ja Insomnium karkaavat jälleen 2v1 hyökkäykseen jossa Insomnium tarjoilee jälleen Kytikselle, joka laukoo kiekon varmasti takakulmaan, 2-2.

04.55 2-3 Letti - Letti murtautuu kulmasta läpi ja laukoo kiekon tarkasti takakulmaan, 2-3.

SK: saves: 2, poss: 56%
MCF: saves: 0, poss: 43%

Yhteenveto: Ottelusta muodostui odotetusti kahden hyvän joukkueen tasainen vääntö, ensimmäinen erä oli Mensan hallintaa, toinen erä mentiin Sinappien komennossa, mutta he eivät saaneet sitä tärkeää tasoitusta tehtyä, kolmas erä oli tasainen. Puolustuspeli oli pieniä virheitä lukuunottamatta molempien joukkueiden osalta hyvää ja hyökkäyspeli oli myös kiitettävää, varsinkin Sinappikoneen kohdalla, he viimeistelivät jokaisesta "avopaikastaan".

Tähdet:

***Letti - Nousi jälleen kerran ottelun ratkaisijaksi, laukoi joukkueensa kaikki 3 osumaa ja osoitti olevansa mies paikallaan kun joukkue sitä vaatii.

**Kytis - Teki Sinappikoneen molemmat osumat, oli muuten melko varjossa mutta kun Insomnium tarjoili Kytikselle 2 avopaikkaa niin hän kiitti ja teki varmalla prosentilla.

*Samila - Oli Mensan herra ja hidalgo sekä omassa että hyökkäyspäässä, rakensi todella hyvin peliä ja tuki loistavalla tavalla auriaa omassa päässä, Mensan ehdoton pelin sielu joka saattaa johdattaa Mensat pitkälle tällä kaudella.
Tuomari: Ratigan
Lisätty: 05.11.2008 21:15