öbe 1+1=2

1.erä

0.27 Stbk laukoo tolppaan.
2.30 Becks levittää nätisti Madolle toiselle puolelle, Mado ampuu, Stbk maskissa, mutta mokke kestää.
4.16 HT-pyöritys päättyy Öben tuliseen kutiin, mutta Maarten Stekelenburg Ajaxin maalissa torjuu.
4.47 0-1 Outopekka ( Öbe) HT pääsee vastahyökkäykseen, jonka Outopekka päättää varmasti maaliin Öben syötöstä.

torjunnat 2-4 hallinta 54-45

Ajaxin lievää hallintaa, mutta todelliset huippupaikat olivat hyvin vähissä.

2.erä

7.47 Outopekka ja Öbe taas kaksykkösessä, Outopekka laukoo pakin peittäessä syöttösuunnan, Stekelenburg kestää.
8.12 0-2 Öbe (Outopekka) Ajaxin puolustus sekoilee, HT-kaksikko pääsee karvaamaan helposti kiekon pois ja iskee illan toisen maalinsa, tällä kertaa Öbe viimeistelijänä.
11.20 Becks purjehtii röyhkeästi maalille ja pääsee laukomaan, mutta maskissa ollut Epäilys torjuu vedon.

torjunnat 4-0 hallinta 54-45

Erän alkupuoli selkeästi HT:n, loppupuolella Ajax sai mylläkän aikansa, mutta HT:n puolustus toimii erinomaisesti.

3.erä

12.08 1-2 Stbk (D.Beckham) Stbk saa irtokiekon HT:n sinisellä, Becks ajaa maskiin ja Stbk:lla helppo työ pistää kiekko maaliin.
12.59 1-3 Outopekka (Hauer) Outopekka ja Öbe jälleen 2vs1 tilanteessa, Hauer nousee taustalta, eikä apuun rynnännyt Ajax-pakki pysty estämään Outopekan syöttöä, Hauer pamauttaa moken längistä HT:n jälleen kahden maalin karkumatkalle.
14.07 2-3 Epäilys (D.Beckham, Madonna46) Becks passaa nätisti toiselle puolelle Epäilykselle, joka viimeistelee varmasti etukulmasta kavennuksen.
15.11 Ajaxilla valtava painostus, joka päättyy Epäilyksen kutiin, veska kestää.
16.19 3-3 D.Beckham 2vs1 hyökkäys, joka kuivuu jo kasaan, mutta jotenkin Becks ampuu kiekon maalin edestä häkkiin, taisi olla suoraan HT-pakin purkuyrityksestä.
16.30 välittömästi maalin jälkeen Ajaxilla jälleen erinomainen paikka, mutta kiekko lipuu niukasti maalin ohi.

torjunnat 0-4 hallinta 55-44

Ajax kehitti valtaisan painostuksen kolmanteen erään ja kiri kahden maalin takaa väkisin rinnalle. Kaikkinensa melko tasainen peli, Ajax piti enemmän kiekkoa, mutta HT iski hyvällä prosentilla ylivoimahyökkäyksistä ja Ajaxin virheistä. Pistejako lopulta melko oikeutettu lopputulos.

*** D.Beckham – Aiheutti jatkuvasti harmia HT:n puolustukselle
** Outopekka – HT:n tehokkain ja mukana näkyvästi jokaisessa HT:n maalissa