Madonna46 0+2=2
obZen 0+0=0
Vipa 0+1=1

1. Erä
Kun kaksi minuuttia on pelattu, onnistuu HT luomaan terävän vastahyökkäyksen. Hauer pääsee testaamaan Ajax-maalivahdin vireystilaa hyvästä paikasta mutta laukaus suuntautuu päin maalivahtia. Lähes välittömästi tämän jälkeen HT saa toisen 3v2 hyökkäyksen joka päättyy kuitenkin archen kaukolaukaukseen jonka maalivahti poimii helposti.

04:12 1-0 by Alfonso (Hauer, xDD)
Hauer laittaa kiekon rännin kautta Alfonsolle joka ajaa keskelle ja niittää vuorenvarmasti etukulmasta sisään.

(pokemon9) MADONA
(pokemon9) ANNA NIMAARI

05:56 1-1 by Kesis (Madonna46, D.Beckham)
Kesis laukoo kohti takakulmaa mutta HT-vahti onnistuu venyttämään itsensä kiekon eteen. Beckham ehtii kuitenkin ensimmäisenä irtokiekkoon ja potkaisee sen luistimella sisään.

HT saves: 5, poss: 46%
Ajax saves: 2, poss: 53%

Erän alkuhetket menivät Ajaxin painostuksessa ja he onnistuivatkin luomaan pari tekopaikkaa ensiminuuttien aikana, HautausmaaTarkastajat keskittyivät lähinnä vastahyökkäyksii. Alun jälkeen myös HT pääsi peliin hieman paremmin mukaan ja tekikin ensimmäisen maalin. Maalin jälkeen Ajaxin hienoinen hallinta jatkui ja lopussa kiekko saatiin survottua HT-maaliin.

HT ottaa Sul0n kentälle Hauerin tilalle, Ajax-leirissä Vipa korvaa Madonnan.

Kun toinen erä oli vanhennut kolme ja puoli minuuttia, onnistuu HT katkaisemaan Ajaxin hyökkäyksen keskialueella ja syöttää archen läpiajoon. arche onnistuu harhauttamaan Ajax-maalivahdin jäihin tilanteessa mutta on ikäväkseen harhauttanut myös itsensä täydellisesti ja kuljettaa kiekon ohi maalista.

Pelikellon näyttäessä 11:19, Beckham kilauttaa pienten harhautusten jälkeen takatolppaan. Pian tämän jälkeen Vipa pääsee testaamaan HT-vahdin torjuntakuntoa kauempaa, tälläkin kertaa HT-vahti vie pidemmän korren.

HT saves: 4, poss: 56%
Ajax saves: 2, poss: 44%

HT oli huomattavasti paremmin mukana pelissä ja pystyi hallitsemaan kenttätapahtumia varsinkin erän alkuminuuttien aikana. Puolen välin jälkeen myös Ajax pääsi rytmiin mukaan ja onnistui loppuopuolella luomaan pari tekopaikkaa. Kokonaisuutena huomattavasti ensimmäistä tasaisempi erä.

3. Erä
Hauer palaa kentälle xDD:n siirtyessä penkinlämmittäjän rooliin. Ajax jatkaa nelikolla D.Beckham-Vipa-obZen-Kesis

Heti erän alussa Ajax saa aikaiseksi hyvän painostuksen HT-päätyyn ja pääsee muutamaan otteeseen kohtalaisille vetopaikoille, menestys jää kuitenkin laihaksi.

15:32 2-1 by arche
arche haistaa tilanteen loistavasti ja katkaisee Ajax-avauksen hyökkäysalueellaan ja pääsee nousemaan vapaasti vetosektorille, josta täräyttää takakulmaan suunnatun laukauksen maalivahdin patjan kautta verkon perukoille.

Maalin jälkeen Kesis tekee tilaa Madonnalle.

Ajassa 16:44 Ajax ottaa maalivahdin pois kentältä ja Kesis hyppää laatikkoon Ajaxin viidenneksi kenttäpelaajaksi. Tämän jälkeen alkaa Ajaxin armoton painostus joka palkitaan lopulta hieman onnekkaalla maalilla:

17:52 Kesis (Madonna46, Vipa)
Maalivahti torjuu jälleen Kesiksen takakulmaan suunnatun laukauksen, mutta epäonnekseen Alfonso luistelee päin pomppivaa irtokiekkoa ja tökkää sen omaan maaliin.

HT saves 5, poss: 45%,
Ajax saves: 1 poss: 54%

Erän päätyttyä Madonna46 järjestää torikokouksen kritisoiden voimakkaasti kelvotonta tuomarityöskentelyä. Ajax-tähden mukaan erä päättyi peräti 1.2 sekuntia etuajassa ja tuomari jätti näin ollen syyttä suotta hyväksymättä ottelun loppuhetkillä suoraan hyökkäyspäänaloituksesta syntyneen maalin.

Viimeinen erä oli alun Ajax-painostuksen jälkeen verraten varovaista, archen maalin jälkeen Ajax aloitti hurjan painostuksen joka palkittiinkin lopulta onnekkaalla tasoitusmaalilla. Kokonaisuutena ottelu ei tarjonnut varmasti kenellekkään suurta virtuaalikiekkoviihdettä.
Tuomari: Finlander
Lisätty: 23.06.2008 23:02