Tilastot

PelijengiPelijengi - Kouvola SabresKouvola Sabres 1-0

Tehopisteet

PelijengiPelijengi
koksu 0+0=0
Lirppu 0+0=0
QkkeliQ 0+1=1
Roger 1+0=1

Kouvola SabresKouvola Sabres
Ayoso 0+0=0
Gino 0+0=0
santeri 0+0=0
Zippo 0+0=0

Raportti
1.erä

Erän alku täysin sabresin pyöritystä, mutta huippupaikoilta vältyttiin. Erän edetessä artotkin saa juonesta kiinni ja n. 3min kohdalla he saavatkin hyvän paikan kun pwnageR purjehtii yksin omasta päästä sabres-alueelle ja syöttää Lirpulle b-pisteelle mutta haseeek koppaa takanurkasta.

Erää hallitsi hienokseltaan Sabres mutta vaarallisia paikkoja pelijengin hyvän puolustuksen ansiosta ei oikeastaan ollut. Marenki oli liukas.

Pelijengi saves: 1, poss: 42%
Sabres saves: 3, poss: 57%

2.erä

Erä oli neljään minuuttiin asti hyvinki tylsää mutta sitten tuli molemmille paikat iskeä maaleja. Ensin Zippo täräyttää 2vs1 tilanteesta päätyplekseihin tyhjän kulman huutaessa kiekkoa ja sitten toisessa päässä veska koppaa alakulmasta sekä Lirpun, että Epäilyksen yritykset.

Oiskohan tää ollu sitte enemmän pelijengin erä, en oo ihan varma.

Pelijengi saves: 3, poss: 55%
Sabres saves: 1, poss 44%

3.erä

Erän alkuun Lirppu saa hyvän paikan kun liimautuu pakin ohi ja pääsee vapaasti vetämään b-pisteeltä mutta veska on taas hieman fiksumpi. Hetkeä myöhemmin Ayoso pääsee puolittain karkuuun mutta viime hetkellä puolustaja pääsee tuikkaamaan poikkaria kylkiluiden väliin ja veto päi vesilintuja. Sitten onkin hiljaista muutama minsa kunnes pelijengi saa erän puolessa välissä paikan mutta pwnageRin lämärisyöttö menee Lirpun läpi ja kiekko menee hukkaan.

Tää oli sitte jo pelijengin erä mutta ei vaan kiekkoa saada maliin.

Pelijengi saves: 1, poss: 55%
Sabres saves: 4, poss: 44%

1. jatkoerä

Ensimmäinen jatkoerä oli kyllä mitä osasi odottaa; tasaista menemistä päästä päähän molempien törmätessä tiukkaan puolustuslinjaan. Huippupaikkoja ei oikeastaan ollut.

Pelijengi saves: 0, poss: 51%
Sabres saves: 4, poss: 48%

2. jatkoerä

Kaukolaukauksia satelee.. Puolessa välin erää Zippo pääsee nousemaan maalin eteen mutta Epäilys pääsee blokkaamaan vedon. Samantien toisessa päässä Epäilys hassuttaa pari pelaajaa ja pääsee vapaasti vetämään mutta veska nappaa etunurkasta. Ayoson vetämän vedon riparin siivoaa maalilta Lirppu. (ei oo tylsää..)

Pelijengi saves: 4, poss: 56%
Sabres saves: 5, poss: 43%

3.jatkoerä

Ei oikeestaa vieläkään huippupaikkoja. Tasaista tasaista. Tosin jos pari sekuntia olisi ollut viel erää enemmän jäljellä niin Epäilys ois laittanu kiekon tyhjiin mutta se siitä.

Pelijengi saves: 1, poss 52%
Sabres saves: 3, poss 47%

4.jatkoerä

*** 4:31 1-0 Epäilys (pWNAGERRRR)

Sopiva ratkaisumaali tällaiseen peliin xD Uuberhillo etunurkkaan jostain ylhäältä.
Tietoja
Tuomari: lasse89
Lisätty: 18.03.2008 23:07

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.