Jebsu 0+3=3
Joki 0+0=0
roy 1+2=3

<b>Genesis - Nightmare 1-3</b> (0-2, 0-1, 1-0)

Ottelussa kohtaavat juuri ja juuri playoff-viivan yläpuolella oleva Genesis ja viidentenä päivystävä Nightmare. Jyllääkö Nightmaren terävääkin terävempiä otteita esittänyt hyökkäyskaksikko Darp - Jebsu Genesiksen kumoon, vai löytyykö Genesikseltä todellista taisteluhenkeä Nightmaren kaatamiseksi. Ja miksi ei löytyisi, nimittäin Genesikselle pisteet tulisivat todellakin tarpeen taistelussa viimeisestä playoff-paikasta.

<b>1. erä</b>

0:41 Jebsu tarjoilee heti erän alkuun Darpille maalin eteen loistopaikan, mutta maalivahti kestää.
1:47 Ai ai, kun nätisti pelataan vetopaikka Jebsulle, mutta veto suoraan maalivahdin patjoihin.
2:27 Jebsu taas loistavassa paikassa, mutta sihti ei nyt ole kohdillaan ei sitten yhtään.
3:12 Snyder rynnistää röyhkeästi maalille, mutta maalivahti nappaa kiekon parempiin käsiin.
4:02 Genesiksen pojat kilauttelevat jo tolppia.
4:58 0-1 Darp (Jebsu , RoyKeane) - Pirlo21 lähtee kiekkoa vastaan, mutta Jebsu ajelee Pirlon pystyyn niin että Pirlolla soi Kalinkan kuudes säkeistö yläkerrassaan, minkä seurauksena Darp ja Jebsu pääsevät oneen.
5:40 0-2 RoyKeane (Darp , Jebsu) - Roy"ainateg"Keane iskee kiekon maaliin juuri sopivasti ennen erän loppua ja Nightmare pääsee kahden maalin turvin erätauolle.

<b>2. erä</b>

1:58 Kiekko pomppii Nightmaren maalinedustalla, mutta toisen onni on toisen epäonni ja Nightmare-puolustajat saavat siirrettyä kiekon väljemmille vesille.
3:26 Snyder päättää maalin sijasta rynnätä täysiä maalivahtia kohti.
3:54 Jebsu pujottelee Genesis-puolustuksen kebab kioskille, mutta viimeinen silaus jää puuttumaan
4:16 0-3 Darp (Jebsy , RoyKeane) - Darp ja Jebsu pääsevät 2vs1 -hyökkäykseen. Pojat namuttelevat oikein kunnolla ja loppujen lopuksi Darp vetää kiekon verkon perukoille Pirlon jalan kautta.

Laukaukset: 4-4
Torjunnat: 3-4
Paitsiot: 0-1
Pitkät: 1-1

<b>3. erä</b>

1:53 1-3 Vaic (Snyder , Juusoh) - Nätillä syöttökuviolla Nightmare puolustus pelataan kebab kioskille ja Vaic tällää takakulmaan 1-3 kavennuksen.
5:20 Joki tällää kiekon ränniin, mutta kiekko päättääkin käydä vieraissa katsomon puolella. Jännitystä peliin.

Pitkät: 1-1

Nightmare hoiti ottelun rutiinilla kotiin. Genesis piti suurin piirtein, joka erässä kiekkoa enemmän ja laukoi enemmän, mutta Painajaiset rankaisivat paljon tehokkaammin. Joten näin ollen Nightmarelle 2 pistettä kotiin viemisiksi. Genesiksen tilanne playoff-viivan tuntumassa kiristyy entisestään.

<b>Ottelun vakuuttaja:</b>
Jebsu - Oli koko ajan vaarallinen ja harhautteli Genesis puolustusta vartaloharhautuksillaan. Vei taklaukset loppuun ja tarjoili loisto paikat joukkuetovereilleen, joista jopa sokeakin olisi limput verkon perukoille saaneet. Nightmaren oma Sidney Crosby.
Tuomari: JJokinen
Lisätty: 07.03.2008 23:19