1.erä
maaliton

Saves, NM:5 AC:2
Poss, NM:40 AC:59

Erästä: Erän kuviot sekoittuivat Seanin kuoleman jälkeen, mutta herättyään henkiin Avellino sai luotua tukun hyviä paikkoija joista parhaimmat siunaantuivat Seanille ja lumpsalle. lumpsan veto oli todella torso, mutta moG meinas imeskellä ja Seanin tykki kolisi tolppaan. NM:n paras hetki siunaantui ottelun alussa, kun jäinen roykeane rynnii maalille ilman kiekkoa.

2.erä
01:07 1-0 Jebsu (Roykeane) taktisen pitkän jälkeen jebsu läpi

Saves, NM:4 AC:2
Poss, NM:43 AC:56

Erästä: Painajaiset lähtivät ihan eri tasolla tokaan erään ja loivat heti alussa Darpille unelma paikan, mutta moken syliin päätyy laukaus. Hetki siitä ja jebsu on irti ja tekee vuoren varmasti. Sen jälkeen Avellinnolla on todellisia vaikeuksia päästä edes alueelle, kunnes tulee maaginen luku, 03:00. Yhtäkkiä NM:n varma puolustus hapuilee ja vuoron avaa joko pitkäksi ja/tai Hurtin/Seanin lapaan. Avellino sai siitä kunnon otteen ja löi lopun erästä semmosta rumputulta, että alta pois. Oli Seanin läpiajoa ja Hurtin liimausta, mutta maali pysyy koskemattomana.

Poss, NM:46 AC:53

Erästä: Sama tahti jatkui mihin jäätiin ja AC panoin torella lujaa kohti painajaisten päätyä. Maalin jälkeen heiltäki loppu kunnon tekopaikat. NM:n puolestaan hyökkäs koko erässä kaksi kertaa ja molemmat olivat huikeita paikkoja. Ensiksi Roy tolppaan ja sitten Darp jatkaa tutulla tyylillä=moken syli

Summarum: Nightmare voitti pistee, Avellino hävisi.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 09.02.2008 21:47