Tilastot

Elite RazorElite Razor - HIFKHIFK 1-3

Tehopisteet

Elite RazorElite Razor
Alem 1+0=1
Muilu 0+0=0
Rafa 0+1=1
tonii 0+1=1

HIFKHIFK
Apari 0+2=2
KRS 1+2=3
mk- 2+0=2
sanfor 0+2=2

Raportti
1.erä
--------

0:46 - Hyvän näköinen tilanne Razorien päässä, joka päättyy lopulta laukaukseen veskan suojuksiin.

3:03 - Hätäri hifkiläisiltä, pitkä päätyyn.

3:36 - Syöttelykuvion päätteeksi komea laukaus, joka sekin valitettavasti päättyy hifkiveskan syleilyyn.

4:11 0-1 Boocha (KRS, sanfor) - Veska maskataan hyvin, jonka jälkeen Boocha nousee laidasta ja viimeistelee kiekon alamummoon.

Turhapuro: Boochalle kiva alku debyyttiin.

5:01 1-1 Alem (Kadlec, Rafa) - Vastarinta iskee ja laittaa turhapurolle jauhot suuhun, kun razorit painavat päälle, ja lopulta Alem pääsee nousemaan laidasta ja sutaisee kiekon tyhjään kulmaan.

***Elite Razor saves: 1, poss 52%
***HIFK saves: 1, poss 47%

Laukaukset: 2-2
Pitkät: 1-0
Paitsiot: 0-0

Erän yhteenveto:

Melkoisen tasaista peliä, molemmat aloittivat pelin varovaisesti. Varsinkin Helsingin IFK:n rivistö pelasi hitusen liian tarkkaa peliä, mutta se on ymmärrettävää joukkueen tuoreelta ketjulta. HIFK:in Boocha aloitti debyyttipelinsä hienosti, iskien heti ensimmäisessä kiekkoliigaerässään yhden maalin. Elite Razor oli kenties höyhenen vienosti niskan päällä, tuoden perille muutaman hyvän hyökkäyksen punapaitojen päähän.

2.erä
---------

3:27 - Kadlecille avautuu erinomainen paikka, mutta tuuri ei riittänyt tällä kertaa vaan kiekko laitaan.

4:43 Boocha (KRS, Apari) - Jälleen on kiekkoliigan uusi tulokas vauhdissa, kun hänet pelataan jälleen ensimmäisen maalin tapaan läpi. Siitä hän ei taskaan erehdy ja laukoo pikkumustan etukulmaan.

5:50 - Razoreille muodostuu jälleen mahtava paikka, kun veska torjuu eteensä jättäen tyhjän maalin. Valitettavasti jälleen kiekko lipuu hieman ohi maalin.


***Elite Razor saves: 3, poss 50%
***HIFK saves: 3, poss 49%

Laukaukset: 5-4
Pitkät: 1-0
Paitsiot: 0-0

Erän yhteenveto:

Elite Razorilla oli muutama erinomainen paikka, mutta HIFK näyttää että heillä on sekä tuuria että taitoa. IFK:n tulokas Boocha iskee jo toisen maalinsa, ja näyttää ettei hänellä pelipaikastaan huolimatta ole mikään löysä ranne! Razor hallitsi erää jälleen hiuksenhienosti, muodostaen paljon tilaisuuksia HIFK:n maalille. Tosin yksikään niistä ei päätynyt veskan patjoja ja tiukkoja vatsalihaksia pidemmälle.

3.erä
-----------

4:36 - Razor maalivahti otetaan pois maalinsuulta.

5:10 - Laukauksia satelee kohti HIFK:n maalia, mutta punapaitojen puolustus kestää ja viskoo vimmatusti kiekkoa päätyyn.

5:50 1-3 KRS (Apari, sanfor) - HIFK:n hyökit pääsevät namuttelemaan 2v1 tilanteen tyhjään maaliin, ja tokkopa tuosta kukaan erehtyisi.


***Elite Razor saves: 2, poss: 52%
***HIFK saves: 2, poss 47%

Laukaukset: 3-3
Pitkät: 1-1
Paitsiot: 0-0

Erän yhteenveto:

HIFK:n pakit kestivät loistavasti loppuun asti, vaikka Razorin hyökkäys painoi kovasti päälle. Razorien hyökkäyskalusto oli ihan kohdallaan, mutta viimeistely tuppasi hieman horjumaan, ja tämän takia maaleja ei syntynyt. Ei kokonaisuudessaan mikään kauhean erikoinen erä, sillä puntit olivat aikalailla tasaiset näiden kahden joukkueen välillä. Pelin lopuksi HIFK pääsee vielä rankaisemaan kaunistelumaalin tyhjiin, vaikka peli oli ratkennut jo.

Pelin yhteenveto:

Ihan perus kädenvääntö kahdelta tasaiselta joukkueelta, jonka HIFK lopulta vei hienoisella tuurilla ja taidolla. Pelin paras pelaaja oli ehdottomasti kiekkoliigan uusi tulokas Boocha, joka pelipaikastaan ja paineista huolimatta iski jopa kaksi maalia! Siihen ei kovin moni pysty, ei varsinkiin debyyttipelissä. Myös IFK:n kaksinaamaisen puolustuksen toinen puoli sanfor pelasi ihan hyvän pelin, pitäen oman pään maaliverkon suht. ehjänä. IFK:n hyökkäyskalusto pelasi olosuhteisiin nähden kohtuullisen pelin, ottaen huomioon että koko kentällinen oli aika uusi kiekkoliigan jäillä. Elite Razor pelasi hieman tavallista heikomman pelin, vaikka ottelun tulos jäikin vain himpun verran HIFK:n hyväksi. Razorien viimeistely ontui, ja tämän takia maaleja ei syntynyt. Muuten hyökkäys - että pakituskalusto toimi hyvin, ja he pystyivät luomaan paljon painetta hifkipäätyyn.


Palkintogaala by Daegon:

Tähdet:

***Boocha (Erittäin hyvä debyyttipeli, kaksi maalia ja vielä puolustajalta)
**sanfor (Piti oman pään Boochan kanssa hyvin puhtaana)
*Alem (Rikkoi kuparisen ja oli hyvin mukana hyökkäyksessä)

Elite Razor paras pelaaja: Alem
HIFK paras pelaaja: Boocha

Lohdutuspalkinto: Apari
Tietoja
Tuomari: Dreamevil
Lisätty: 27.01.2008 23:12

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.