uizii 0+0=0

n. 01:30 1-0 Fandul (Scott, Pönssi)

S.S.K. saves: 5 poss: 50%
Habs saves: 2 poss: 49%

Arvio erästä: Habs aloittaa vahvasti ja on iskeä heti ensimmäisestä hyökkäyksestä, mutta Lapaluu ei saa kiekkoa verkon perukoille. Vain päälle minuutti pelattu kun S.S.K. iskee; Fandul pelataan b-pisteen etukaarelle vapaaseen vetopaikkaan, mies laukoo etukulmaan ja verkot tötterölle, Sissikiekko johtoon 1-0. Molemmin puolin vähän sekavaa peliä, hyökkäyksiä ei saada avattua kunnolla ja puolustuksessa pientä sekaannusta. Loppuerästä SSK painaa kiekon Habs-päätyyn, mutta Scottin maalinedustalle nousua/hieman ohi mennyttä zippiä lukuunottamatta suurempaa ei saatu aikaan. Tauolle tilanteessa 1-0.

--

03:20 2-0 Lac (Pönssi)
04:22 3-0 Pönssi (Lac, Scott)

S.S.K. saves: 3 poss: 48%
Habs saves: 4 poss: 51%

Arvio erästä: Sekavissa tunnelmissa lähdetään toiseenkin erään. Habs näyttää friskaantuneen ensimmäisestä erästä ja luo painetta SSK:n puolustukselle. Lähelle päästään muutamalla vedolla ja rämpyttämällä maalinedustalla, mutta tolppia hipoen kiekko kiertyy maalin ohi. Habsin pyörityksestä huolimatta Sissit iskee. Fandul vaihtaa muutamaa sekuntia aiemmin Lac:n kehiin, ja samainen heppu iskee b-pisteiden välistä tarkalla vedolle kiekon häkkiin Habs-molken haroessa tyhjää. Tästä ei mene kuin reilu minuutti, kun S.S.K. rankaisee jälleen. Tällä kertaa kiekko pelataan maalille, molari jäätyy ja kiekko pomppaa, lopulta Pönssi vetää kiekon tyhjään maaliin (vaikka tosin näyttikin että Scott sen maaliin iski). Loppuerän aikana ei kummempia tapahdukaan, joten taukovihellys kuullaan S.S.K.:n johdossa 3-0.

--

04:04 4-0 Scott (Pönssi, Lac)

Arvio erästä: Kolmas erä on S.S.K.:lta johtoasemassa pelaavan tiimin stereotyyppi, pientä vetäytymistä minuutti minuutilta. Kaikesta huolimatta Habs ei saa käytettyä muutamia todella hyviä tilanteita hyödykseen. Lopullisesti Habsin selkärangan katkaisee Scott ajassa 04:04, iskien läpiajosta kiekon verkkoon. Loppuerässä Habs nostaa jokaiseen hyökkäykseen koko kalustonsa, ja tästä johtuen S.S.K.:n hyökkääjistö on monasti maalintekopaikoissa. Lisäosumia ei kuitenkaan nähdä, vaan S.S.K. ottaa pisteet tehottomalta Habsilta nollapelillä 4-0.

Kolme tähteä paikkaan sanomalla, että sekä S.S.K.:n hyökkäys- että puolustusosasto olivat omaa luokkaansa.
Tuomari: Phaneuf
Lisätty: 27.09.2007 19:39