m1rr1 0+0=0
MutiM 1+0=1
Saarinen 1+0=1

Ennakko-odotukset:

Liigan kolmantena majaileva S.S.K. ottaa siis yhteen kuudentena pelaavan Habsin kanssa liigakamppailussa. Tämä on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen kauden aikana. Viime kauden kohtaamiset päättyivät ensin 1-5 Habsin voittoon ja toinen 2-2 tasatulokseen. Voitolla Sissikiekon olisi mahdollista nousta sarjakakkoseksi, Habs kuroisi kahdella pisteellä eroa umpeen viidentenä olevaan Rowdyruff Boysiin.

Seuraa heitä:

SSK

- FuckUp: Tällä kaudella tehot 0+4, joko on aika odotella maaleja?

--

Habs

- Preda-MutiM hyökkäyspäässä. 12. ottelussa kaksikko on tehnyt yhteensä 41 pistettä. Riittääkö hyökkäysvoima S.S.K.:n kovaa puolustusta vastaan?

1. erä

03:49 0-1 Saarinen (Preda)

Arvio erästä: Erän alku on SSK:n hyökkäysvoittoista, kiekko pyörii sulavasti Habsin hyökkäyspäässä mieheltä miehelle. Minuutti ja kymmenen sekuntia pelattu, kun MutiM jää vartioimatta takatolpalle. Maalivahti kuitenkin tulee hyvin vastaan ja maali jää haaveeksi. Vain sekunteja myöhemmin Sissit käynnistää vastahyökkäyksen 2vs1, mutta veto ei uppoa. Erän edessä käy ilmi, että Habs ei tullut peliin alun passiivisuudesta huolimatta pataan ottamaan, vaan joukkue käynnistää hanakasti hyökkäyksiä ja onnistuukin muutamaan kertaan miltei pääsemään läpiajoon ja SSK:n puolustusta koetellaan. Vajaat neljä minuuttia on taulussa, kun Saarinen pääsee avoimeen vetopaikkaan b-pisteen läheisyydestä ja verkko helähtää tolpan avustuksella, Habs johtoon 0-1. Maalin jälkeen alkoi hulabaloo Habsin puolustusalueella, mutta kiekkoa ei saatu lukuisista yrityksistä ja vahvasta pyörityksestä huolimatta häkkiin. Loppuerässä ei nähty tilastomerkintöjä, joten taukolukemina pysyvät 0-1.

S.S.K. saves: 2 poss: 56%
Habs saves: 2 poss: 43%

--

2. erä

Ei tilastomerkintöjä

Arvio erästä: Toisen erän ensiminuutilla kiekko pyörii komeasti Habsin pakkipäässä akselilla JaKurri-Pönssi-Scott, mutta pyöritykseksi tilanne jääkin. Puolitoista minuuttia kellossa ja SSK:n pyöritys vain yltyy, nyt koetellaan puolustuksen kestävyyttä ja Jamon taitoja, mutta Habs kestää. Parin minuutin pelin jälkeen nähdään pakollinen hawaijipala, kiekko liikkuu päädystä päätyyn ja vauhdilla. Paikkoja on mutta kumpikaan ei saa koulutettua vastustajaa maalin vertaa. Noin neljän minuutin kohdalla tehdään Sissien toimesta taktinen SekkaScott, vaikutuksia odotellaan. Loput erästä menee lähinnä höntsäilemällä, joten taukokahveille mennään samoissa lukemissa kuin ensimmäisellekin.

S.S.K. saves: 2 poss: 52%
Habs saves: 7 poss: 47%

--

3. erä

05:58 0-2 MutiM (Preda)

Arvio erästä: Kolmas kerta toden sanoo.. vaiko erä? Viimeinenkin rykäisy alkaa aivan samalla tavalla kuin kaksi ensimmäistäkin; SSK painaa kiekon hyökkäyspäähän, mutta maalia ei edelleenkään saada aikaiseksi. Habs ei tunnu saavan hyökkäyksiä aikaseksi, SSK katkoo ne jo keskialueella. Vajaa kolme minuuttia pelattu kun Habs pusertaa hyökkäykseen, MutiM ja Preda vuoroin maalinedustalla, mutta huojentavaa maalia ei saada. Tasan 03:30 pelattu kun Preda-MutiM kaksikko 2vs1-tilanteessa. Preda päättää veivata ja vetää itse, mutta veto hieman ohi takanurkan. Peli tuntuu levinneen aloha hawaijiksi ja kiekko pyörii päädystä päätyyn salamannopeudella. Kumpikaan joukkue ei pääse kontrolloimaan kiekkoa. Viitisen minuuttia kun SSK lyö kiekon molarille ja ottaa aloituksen. Maalivahti vaihtoon ja Scott kentälle. Viimeisellä minuutilla SSK pyörittää vimmatusti Habsin alueella, mutta lähes mantran lailla kiekko hokee lausetta *** violent behavior by Scott. Kuutta sekuntia ennen ottelun loppua SSK lyö pitkän kiekon ja ottelu ratkeaa. MutiM hieroo vielä suolaa haavoihin iskemällä onetimerista loppulukemiksi 0-2. Predan sanoin taisteluvoitto Habsille ja kaksi pistettä.

S.S.K. saves: 2 poss: 53%
Habs saves: 9 poss: 46%