Kangasalan VoittoKangasalan Voitto - FC MalPoFC MalPo 4-3

Kruuna 2+0=2
Modano 0+3=3
mumm 1+2=3
pontti 0+0=0

Alkuschaibat: Vastassa KaVo (Kauko-aasian Vosut) ja FC MalPo (Football Club MalliPojat). Ottelusta odotettavissa tasaista vääntöä

00:15 Shefki pyrkii vaihtoon, mutta jouko ei päästä. Tästä hämääntyneenä MalPon puolustajat päästävät Tonyn ja Shefkin 2v1, jossa Tony käyttää kiekkoa maaliviivalla mutta enkelit pelastavat MalliPojat
01:42 Modanon vapauttava syöttö Kruunalle, mutta tulinen laukaus pysähtyy maalivahtihin.
02:10 0-1 Kruuna (mumm, Modano) Tällä kertaa mumm vapauttaa Kruunan, jonka vähemmän tulinen mutta tarkka veto uppoaa takanurkkaan.
03:06 1-1 Karpov En nähny ku Kimssi paljasti #kiekkoliiga-kanavalla saavansa lapsen...
03:18 2-1 Tony Karpovin nätti passi maalin eteen tavoittaa Tonyn, joka rämppää vaikeasta asennosta johtomaalin.
05:07 3-1 Karpov (Shefki, Tony) Shefki passaa välistä Karpoville vetopaikan, eikä tämä erehdy.
05:15 Modanon tulinen veto menee noin kolme pikseliä ohi takatolpan

Tilastoschaibat:
KaVo saves: 4, poss: 44
MalPo saves: 3, poss 55

Raporttischaiba:
MalPo ei ollut niin huono kuin numerot osoittavat, KaVo oli vain yksinkertaisesti todella tehokas ja he iskivätkin melkein jokaisesta paikasta häkin.

00:00-03:00 MalPo myllyttää
03:01 Kruuna maskeeraa, Modano osuu tolppaan.
03:30 Kesken Karpovin kiemuroiden Modano kaatuu.
03:31-04:00 KaVo pääsee peliin mukaan.
05:42 4-1 Tony Rufe menettää kiekon alhaalla ja Tony rankaisee.
04:01-05:59 MalPon pyöritys jatkuu, vaarallisia paikkoja noin 7-8 koko erässä. KaVolla yksi paikka, yksi maali.

KaVo saves: 5, poss 46
MalPo saves: 4, poss 53

MalPo mylläsi hyvin KaVon puolustusta, mahtoiko tämä johtua Humlen poisotosta? Maalia he eivät saaneet aikaiseksi, kun taas KaVo säkitti ainoasta paikastaan.

01:00 Modano läpi, maalivahti venyy ilmiömäiseen pelastukseen.
02:30 Tony jälleen rämppäämässä maalilla, tällä kertaa veskari kerkeää eteen.
02:31-05:00 tylsää
05:09 4-2 Kruuna (Modano, mumm) mummin hyvä avaus Modanolle, joka jatkaa Kruunan läpi. Tämä pomputtaa päätylaidan kautta itselleen tyhjän maalin.
05:56 4-3 mumm (Modano) Modano veivaa ja syöttää mummille taakse joka latoo hirvittävän mällin ylämummoon, hyvä sattuma.

KaVo saves: 3, poss 55
MalPo saves: 2, poss 44

Loppuschaibat:
Oikeutettu lopputulos, KaVo jauhoi viimeisen erän viimeistä minuuttia hyvin. Pikkuisen paremmalla onnistumisprosentilla MalPolla olisi ollut mahdollisuus pisteeseen, mutta nyt kävi näin.

*** Tony - Yritystä piisasi, hattutemppukin jäi millisekunnin päähän.
** Kruuna - Paras pelaaja MalPosta yhdessä mummin kanssa.
* Karpov - Hyvät tehot ja puolustuspäässäkin hyvin hoidettuja tilanteita, perusvarma.

Päivän Lammas: Modano - maalinteko-ongelmia ja turhautumisen merkkejäkin oli ilmassa.
Tuomari: RestLess
Lisätty: 15.07.2007 23:26