Les BoysLes Boys - Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM 2-1

lasse89 1+0=1
Nikkke 0+0=0
Ookke 0+0=0
Sean 0+0=0

Alkamassa ottelu Les Boys vastaan Völlig Zugefroren EM. Molemmille joukkueille pisteet kelpaisi, LB taistelee putoamista vastaan ja loppukauden onnistuessa pääsystä pleijareihin, kun taas Völlig hakee playoff paikkaa(joka tapauksessa???). Joukkueet kohdanneet tällä kaudella jo kerran silloin Völlig voitti 5-3. Näiden faktojen perusteella Völlig on hienoinen ennakkosuosikki otteluun.

1. Erä

Ottelun alku lievää neppailua päästä päähän. Ensimmäinen paikka siunaantuu Seanille, suht koht vapaa vetopaikka mutta en sitten tiennyt olikko syöttö takatolpalle vai vetoyritys, mutta ohi maalin menee. Heti perään toisessa päässä Iiro pääsee kuin varkain laukomaan, mutta tolppa kolahtaa. 3 Minuuttia pelattu ja wihtasen komea \"vetopassi\" löytää Örkin, mutta veto Örkin harmiksi suoraan veskarin syliin.
05:52 0-1 Lac. Hienosti pelaa Völlig tilanteen Nikkkkkkken Seanin ja Lac:n syötellessä ja lopulta muutaman tolpan jälkeen Lac runq kiekon sisään. Erätauolle 0-1 lukemista.

Torjunnat LB: 1 VZ EM:7
Hallinta LB: 41% VZ EM: 58%

Erä hieman Völligin hallussa, vaikka vedot kertovat toista. Völligin peli enemmän syöttelyä vastustajan alueella ja sitten autopassi karkaa omaan päähän.

2. Erä

Erän alussa Laclla ja Seanilla hyvät vetopaikat, mutta Haske nappaa kii. Ookke munq kynää LB:n päädyssä mutta ratkasu ei ole hääppöinen ja veskari koppaa kiken. LB purkaa kiekon, jota seuraa nopea katkaisu ja 2v1 hyökkäys, mutta Lacn ratkaisu ei ole paras mahdollinen ja veto blokataan. Kolmen minuutin kohdalla Iirolta hyvä veto, mutta maaliin vaihdettu osgood venyttää kulmasta. Aika tylsä erä, paikat vähissä ja muutenki nahkeeta.

Torjunnat LB: 6 VZ EM:6
Hallinta LB: 40% VZ EM: 59%

3. Erä

00:49 1-1 wihtanen(Iiro). 2vs1 tilanteessa Iiron vetopassi löytää wihtasen ja laukaus takakulmaan ja haske on voimaton. Minuutti ja puolikas päälle pelattu ja Lacn vetopassi kulmasta löytää toisella puolella olevan Hossan, joka laukoo maskissa olevaa Seania päin ja tilanne on hetkessä ohi. 2 Minuutin kohdalla Lac ja Sean 2v1, mutta Exercitumin vahingollinen hyvä sijoittuminen estää vedon sekä passin ja purku.
02:35 2-1 Örkki(Iiro). Völligin 2v1:sen jälkeen toiseen päähän hyökkäys ja jotenkin veskari hyppää pois tieltä Örkin tsipatessa ja kiekko menee verkon perukoille.
Völlig pitää kiekkoa, mutta ei saa vetopaikkoja ja LB vie koko pistepotin kotii!

Torjunnat LB: 1 VZ EM:1
Hallinta LB: 44% VZ EM: 55%